Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na tym laptopie pójdą te gry?

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy na tym laptopie pójdą te gry ( czy pogram komfortowo na high lub medium detalach ) Oto sprzęt:

Przekątna ekranu w cm
39,6 cm
Rozmiar wyświetlacza w calach
15,6 cala Intel ® Core ™ i3
Typ procesora i dane techniczne
2370m procesor (2,40 GHz) ( Procesor chyba 2 rdzeniowy. )
Liczba zainstalowanych twardych dysków
1
Całkowita Pojemność twardego dysku
750 gigabajtów
HDD
SATA
Rozmiar dysku twardego
750 gigabajtów
Rozmiar pamięci
6144 megabajtów
Producenci kart graficznych
Intel ® ( Bodajże Intel HD Graphics 3000, lecz pewności nie mam )
System operacyjny
Windows 8

A to gry w które chciałbym pograć :

GTA IV

Assassin's Creed II, Brotherhood i Revelations ( Jeśli się uda to III :D )

Skyrim

FIFA 12 i 13.

To narazie wszystkie, jeśli coś jeszcze wpadnie mi do głowy, to napisze. Z góry dzięki za pomoc.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie lepiej złożyć pc'ta i cieszyć się grami w full hd? Dasz 2500 i masz dobry komputer na lata grania w ultra. Oszczędzisz sobie pieniędzy, bo tak to kupisz laptop na jakiś ... rok, dwa grania i tyle zabawy .

@offtopic

Po twoich wypowiedziach domyślam się , że mieszkasz w Niemczech. Mam więc do Ciebie pytanie : Niemki są serio brzydkie ? :D

21515.jpg

Opublikowano

Wspomniałeś , że siostra chce ci lapka kupić nie ? No. To jeśli masz min. 1500 od niej to złóż kompa stacjonarnego, na półtora roku grania (w ultra, na tym lapku byś nie zagrał tak). Jesli nie jest ci potrzebny lap do pracy ( chociaz są tanie do pracy za 500 złoty) składaj stacjo :).

21515.jpg

Opublikowano

Zadziała. Na 640×480 i wszystko na low.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Powinni ci pójść , na średnich jakoś . Ale poproś siore o pieniązki , pieniążki daj na karte graficzną/ procek do pcta brata. Podaj mi sprzęt pcka.

21515.jpg

Opublikowano

Dwurdzeniowy procesor 2,4 2 GB Ram karta graficzna Nvidia geforce 9600 gT ( chyba 9600) 512 mb. Gralem juz na tym pc w skyrim i gta ( skyrim na high ) A GTA na medium.

Chyba jednak macie racje i wezme od niej kase na sprzet min. Ram i procesor do komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...