Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Penta Caitlyn

mamolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez obrazy ale jesteś chujowy , widać to po statach innych gier , pente każdy może mieć wystarczy jak przeciwny team dobrze nafeeduje ;d

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

bez obrazy ale jesteś chujowy , widać to po statach innych gier , pente każdy może mieć wystarczy jak przeciwny team dobrze nafeeduje ;d

Wiem, nie jestem zbyt dobry w LOL'a. Ja w tą grę gram dla przyjemności, nie gram po to aby zbierać kile itp.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

O czym wy gadacie przegral normale pfff co to kogo obchodzi ......

Ma na ranku pente i to sie liczy

Gratki

Opublikowano

Jeszcze staty Riven i Lux są całkiem niezłe :D

Albo chłopak grać nie umie, albo ma pecha :P

//Ja też tak kiedyś noobiłem, wyjdziesz z tego

Niestety ale mam pecha do Teamu, zawsze mi się trafi jakiś gościu co pierwszy raz gra jakąś postacią lub taki który ciągle feeduje kogoś.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Jeśli ma 0:2 Katariną albo 5:3 Riven na ARAMie to znaczy że jes ch*jowy ?

@top Gratuluje Penty, zamiast drugiego krwiopijca (którego pewnie chciałeś złożyć) lepiej by było zrobić coś pod defa (GA/Warmog) albo Przebicie Pancerza (LW/Tasak)

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak ty zrobisz na normalu staty 10-0. Normal to kwestia farta. Zobacz sobie jak snoopeh gra teraz jungle na normalu postaciami od A-Z. 3/4 gier jest przegrana ( nie ważne że troll picki typu karma itp, bo nawet typowymi postaciami pod jungle przegrywał i robił staty 0-5).

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak ty zrobisz na normalu staty 10-0. Normal to kwestia farta. Zobacz sobie jak snoopeh gra teraz jungle na normalu postaciami od A-Z. 3/4 gier jest przegrana ( nie ważne że troll picki typu karma itp, bo nawet typowymi postaciami pod jungle przegrywał i robił staty 0-5).

Czyli Shoopeh jest chu*owy ;d

Opublikowano

Pokaż nam całą twoją klasę, jak zabijasz każdego i robisz w każdym meczu pentakilla. Może kiedyś będę mieć okazję zobaczyć jak ty pięknie grasz.

Topic:

Gratuluje Penty. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Wiem, nie jestem zbyt dobry w LOL'a. Ja w tą grę gram dla przyjemności, nie gram po to aby zbierać kile itp.

Też gram dla przyjemności d; dziennie po 1 rundka ale staty mam całkiem nie złe ( tak myślę :D )

W razie czego mogę podrzucić ss'a jak by ktoś chciał ;p

I Gz ;P

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...