Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN NA Ip ?

adamogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypuszczając grając na Mod'zie , ktoś nagrał film i dał do Support to dostane bana tylko na to konto czy na tak zwane "IP", a jeśli tak to na czym to polega.?

Opublikowano

Polega to na tym że IP jest to tzw. "Internet Protocol" i jest przypisany na każdy komputer jedno nie zmienne. Więc jeżeli byś dostałbyś owego bana to nie mógłbyś sie zalogować ani na strone i do gry.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

IP da się zmienić, VPN'y + reset routera, gorzej z hostem.

Co do tematu to ban jest na konto i emaila.

Opublikowano

IP da się zmienić, VPN'y + reset routera, gorzej z hostem.

Co do tematu to ban jest na konto i emaila.

Odkąd ban jest jeszcze na emeila ? Przecież to są dwie odrębne sprawy .

A co do tego, czy dostał byś za to bana na IP , na pewno nie. Sam korzystałem z wielu modów, i dostawałem bana np. na tydzień. Nawet jeżeli dostał byś na IP możesz zmienić sobie je, albo odwołać się od bana.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Większość ludzi pisząc / mówiąc "BAN NA AJPII" ma na myśli że jeżeli twój wojownik na którym załóżmy..czitowałeś.. zostanie zbanowany to automatycznie może polecieć twój BUFF bo IP z którego 90 % logów pochodziło są takie same :P

4anr.png

Opublikowano

Banowanie na IP jest jednorazowe na globalach... Gdyby całkowicie wykluczali z gry, to już mają stratę ponad kilku milionów graczy.

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...