Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno czołgu premium

batoncmg2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam plan zakupić sobie Su100y (Rosyjski TD) , i chciałbym się dowiedzieć ile zarabia ?

Opublikowano

Witam. Mam plan zakupić sobie Su100y (Rosyjski TD) , i chciałbym się dowiedzieć ile zarabia ?

To zależy od umiejętności, pewnie zarabia gdzieś tyle do D.max. Ale nie polecam ci go, duży klocek w który wszystko wchodzi.

Opublikowano

Siemka. Osobiście nie polecam ci tego czołgu ze względu na słaby pancerz w który wszystko wchodzi . Jak ustawiisz się bokiem do jakiego kolwiek czołgu to cie napewno przebije a arta to cie zdejmie na hita wiec nie polecam. Zarobki zależy od umiejentności bo jednemu może zarabiać z 50k za dobrą bitwe a innemu z 70k za dobrą bitwe . Odradzam ci go. Lepiej kupis sobie D.max albo PzIV .S .

Opublikowano

SU-100Y ma dobre camo??? Pogieło??? To jest wielka w chuj krowa, która jest widoczna nawet jak stoi w krzakach z camo na 100%, siatką, BiA, Wentylą i kolorkami. Jedno z najgorszych współczynników camo w grze...

Opublikowano

Nie wiem czemu tak sądzicie ale ten tedek jest lepszy od dickermana.

W tym czołgu głównej zaletą jest przede wszystkim działo, jak na swój tier, to ma nieźle osiągi.

76561198001815076.png
Opublikowano

THX

Napisał stop spam.

Temat jak grałem na serwerze testowym to dostawałem może z 7k kredytów. Za win, za lose może z 2k zależy ile DMG zadasz.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Powiem tak , odczekaj troszkę i dołóż więcej kasy i kup superpershinga (T26E4)do zarobku idealny.i sporo mniej kosztuje od Lowe czy T34

Opublikowano

Napisał stop spam.

Temat jak grałem na serwerze testowym to dostawałem może z 7k kredytów. Za win, za lose może z 2k zależy ile DMG zadasz.

Na testowym źle zliczało zadane dmg. Po bitwie dostawałeś losową ilość expa i kredytów ;)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...