Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon do nagrywania

Bum662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jaki polecacie mikrofon tak do 100/120 zł?

Chcę aby prawie szumu nie było jak u Np. Mandzia.

Lekki oczywiście może być, bo do 120 zł zajebistego jak mandzio etc. nie kupię.

Lekkie odszumienie i będzie ok ;)

Proszę podawać linki do sklepów bądź modele.

Dziękuję z góry.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

f5

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Fakt, Logitech Desktop Microphone najlepszy w tej cenie.

Ja osobiście posiadam Tracera TRS-MC v3. Kupiłem go za 30zł na Allegro a jakość jest tak samo dobra jak tego Logitecha, także... ;)

Pamiętaj, aby osobno nagrywać narrację i odszumiać w GoldWave. Wtedy jakość będzie dużo lepsza. ;-)

5465845486.png

Opublikowano

Ja ci polecam http://www.ceneo.pl/15436320

No mikrofon przekracza 120zł.

Ale naprawde moim zdaniem dobry do nagrywania

Ps. Dowiedzialem sie ze to mikro ma niejaki MinecraftBlow .Mozesz posluchac go na filmikach i zobaczysz ze mikro eleganckie xdd

"Panie proszę już wystarczy nie wystawiaj mnie na próby nie zniosę , nie mam tarczy nie doprowadź mnie do zguby ten człowiek cały czas walczy w sobie z demonami" KaeN

Opublikowano

Ja posiadam mikrofon Sabertooth P67, mikforon mi się sprawuje. Tutaj masz test bez przerabiania dźwięku (bez odszumiania):

http://www.youtube.com/watch?v=IPX8j6EOyUs
Jeżeli ktoś uważa to za reklame to proszę usunąć a nie warnować!

Kupilem te mikro za 120 zł :D

Zapraszam na serwer Minecraft!

NAJTRUDNIEJSZY SERWER MINECRAFTA W POLSCE!

Opublikowano

Na Allegro.pl kup słuchawki z Mikrofonem Creative Fatal1ty bardzo dobre. Polecam : )

Nie! Nie bierz ich. Mikrofon słaby tak jak sluchawki , ogólnie te wszystkie akcesoria "for gejmers" są do dupy.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nie! Nie bierz ich. Mikrofon słaby tak jak sluchawki , ogólnie te wszystkie akcesoria "for gejmers" są do dupy.

No, stary... Co do słuchaweczek, to się grubo mylisz :)

Bez odszumiania AudaCity, albo tego typu programami - nie słychać szumu! A jakość słuchawek, jak i komfort, jest na 5+ w stosunku do ceny.

@Topic

Jeśli jesteś chętny możesz dostać próbkę głosu nagraną tym mikrofonem. Napisz na PW, a coś wymyślimy.

Opublikowano

No, stary... Co do słuchaweczek, to się grubo mylisz :)

Bez odszumiania AudaCity, albo tego typu programami - nie słychać szumu! A jakość słuchawek, jak i komfort, jest na 5+ w stosunku do ceny.

@Topic

Jeśli jesteś chętny możesz dostać próbkę głosu nagraną tym mikrofonem. Napisz na PW, a coś wymyślimy.

To chyba ty się grubo mylisz. Ja miałem styczność z tymi słuchawkami i naprawde nie polecam. Słaba jakość dźwięku. Wole moje sennheiser hd201 .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...