Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Hunting 2-7

xXMaxiorXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym znać wasze opinie na temat tego filmu.

1.Czy dałbyś like takiemu filmowi?

2.Co mam poprawić w efektach wizualnych itd.

3.Czy jakość filmu Ci odpowiada

PS: Przepraszam z góry za ten efekt w całym filmie ale miała to być próba z sony vegasem :P

Opublikowano

Co strasznie rzuca się w oczy : nieznajomość angielskiego. Jeśli robisz filmy po angielsku (choćby PRESENT(S) w intro czy THAT (IS) NOT MY ACCOUNT) to pisz poprawnym językiem, albo po polsku ;)
Kolejna sprawa : wrzuciłeś w intro link do kanału. Nie ma do niego w filmie odnośnika jak to się zwykle robi tylko link jako tekst (nie wspominając już o &feature=... co jest nikomu do niczego niepotrzebne :) )
Rozjaśnianie - ok, ale na wejściu. Po jakichś 15 sekundach to sprawia że film się nieprzyjemnie ogląda.
No i bazowa sprawa - lagi. Nagrywaj na silniejszym kompie. Przesadnie jasny film z lagami - no raczej nie dam like :/ .
No, to by było na tyle. Idealnie dobrałeś mapę, więc zobacz jak film o tej samej tematyce (2-7 hunting) zrobił ktoś inny ;) Enjoy.
//EDIT: Ok, więc następnym nagraj coś na lepszym kompie i będzie dobrze ;) Widzę chyba że twój pierwszy film z SV, każdy kiedyś to musiał ogarniać ;)

7yo9.png

Opublikowano

Co strasznie rzuca się w oczy : nieznajomość angielskiego. Jeśli robisz filmy po angielsku (choćby PRESENT(S) w intro czy THAT (IS) NOT MY ACCOUNT) to pisz poprawnym językiem, albo po polsku ;)

Kolejna sprawa : wrzuciłeś w intro link do kanału. Nie ma do niego w filmie odnośnika jak to się zwykle robi tylko link jako tekst (nie wspominając już o &feature=... co jest nikomu do niczego niepotrzebne :) )

Rozjaśnianie - ok, ale na wejściu. Po jakichś 15 sekundach to sprawia że film się nieprzyjemnie ogląda.

No i bazowa sprawa - lagi. Nagrywaj na silniejszym kompie. Przesadnie jasny film z lagami - no raczej nie dam like :/ .

No, to by było na tyle. Idealnie dobrałeś mapę, więc zobacz jak film o tej samej tematyce (2-7 hunting) zrobił ktoś inny ;) Enjoy.

Dzięki za ten komentarz. Ja chciałbym powiedzieć, że to nie jest moje konto tylko mojego kolegi a w związku z tym ja nie nagrywałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...