Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smite

@lu

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Czy waszym zdaniem ta gra może kiedyś osiągnąć taki sukces jak np Lol. I jakie są wasze opinie na temat tej gry?

131916.jpg
Opublikowano

Może i kiedyś prześcignie LoL'a ;).Gra ogólnie jest fajna Patche około co 2-3 tyg już 32 bogów i przyjemnie się gra. TO moje zdanie

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

nie grałem bo mam za słaby kp ale oglądam filmik i wygląda fajnie. Raczej przyjemna gra z kumplami

żałuję że mam słabego pc tak by ta gra już by była na moim pc xD

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Gra super. Grafika boska, skille wyglądają świetnie, fajne postacie gdyż są nimi bogowie, no nie wiem co jeszcze po prostu mega. A jak się gra z kimś jeszcze lepsza.

P.S Zapraszam do mojego "clanu" i przyjaciół w grze, żeby było z kim grać xD

l9WHU.png

Opublikowano

Mam bardzo taką nadzieję, lecz patrząc realnie trudno będzie dorównać league of legends.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

jak oglądam filmiki to smite przypomina mi lola ale widok z 3 osoby a nie z góry

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

jak oglądam filmiki to smite przypomina mi lola ale widok z 3 osoby a nie z góry

Bo to jest taki sam typ gry: MOBA, tylko właśnie małą rewolucją jest fakt, że w porównaniu do Doty czy Lola, jest z 3 perspektywy, dlatego może kupić sporo graczy.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...