Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] sprzedaż

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Ivana. Musisz mieć chyba na początek trochę kasy. Kupujesz u Ivana większą ilość licek a on daje Ci możliwość wysyłania cr innym.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Już nie ma przyjęć na resellerów do uno a due buhahahahahaha :D trzeba znać co najmniej 2 języki biegle (obce) oraz mieć konto w banku walutowe.

+ 18lat aby otworzyć firmę oraz terminal na psc ukash.

1.jpg

Opublikowano

nie zaczynaj tego robic bo jest juz kilku takich w pl co to robia i tyle styka, nie przebiesz sie raczej, pozatym kbot ostatnio est takim dziadostwem ze juz zaczyna podupadac a jak chcesz kase zarobic to idz ulotki roznosic wiecej zarobisz

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

nie zaczynaj tego robic bo jest juz kilku takich w pl co to robia i tyle styka, nie przebiesz sie raczej, pozatym kbot ostatnio est takim dziadostwem ze juz zaczyna podupadac a jak chcesz kase zarobic to idz ulotki roznosic wiecej zarobisz

Tylko pukacz został ;>

Costello oszust i frajer mój kolega się kiedyś na nim przejechał.

a kamyk zakończył swoją działalność

Opublikowano

no właśnie wiem że kamyk zkończył dlatego ja chciałem ale jest problem z angileskim umiem ale nie biegle :(

x

Opublikowano

Tylko pukacz został ;>

Costello oszust i frajer mój kolega się kiedyś na nim przejechał.

a kamyk zakończył swoją działalność

kamyk zawiesił a nie zakończył to jest mała różnica, pewnie chłopak nie wytrzymał ciśnienia związanego z tym, że kbot cc nie działa. Większość bajek o oszustwach costella do dzieło kamyka... Nie zdziwię się jak niedługo na mnie coś będzie, że oszukuje bo nie przydzielam licencji co jest spowodowane, że kbot cc padło.

1.jpg

Opublikowano

kamyk zawiesił a nie zakończył to jest mała różnica, pewnie chłopak nie wytrzymał ciśnienia związanego z tym, że kbot cc nie działa. Większość bajek o oszustwach costella do dzieło kamyka... Nie zdziwię się jak niedługo na mnie coś będzie, że oszukuje bo nie przydzielam licencji co jest spowodowane, że kbot cc padło.

ty czytać nie umiesz on skończył sprzedaż

x

Opublikowano

Skończ waść wstydu oszczędź. Rozumiem, że czujesz się teraz zagrożony tym, co jeden z twoich klientów mi wysłał ale to nie wina żeby jakieś bajeczki na mój temat wymyślać :)

Opublikowano

Autor uzyskał wszystkie potrzebne informacje, a temat zszedł na rozmowy o resellerach. Aby uniknąć kolejnego spamu zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...