Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Survival] TerraVix

Wijciech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Z góry chciałem bardzo przeprosić, gdyż nie wiedziałem, że nie można wejść postaciami z single player.(może i było w temacie, ale sorry nie przeczytałem). Gdy pewien gracz powiedział mi, że nie można mieć postaci z single odrazu mnie zbanował chociaż powiedziałem, że idę stworzyć nowa(chciałem nową postać o tym samym nicku) ale on mnie zbanował:( Jest mi bardzo przykro i chciałbym prosić o unbana(nawet na nowej postaci wlogować się nie mogłem.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

PS Jeżeli prośby o unbana składa się gdzie indziej to prosiłbym mi napisać a nie nakładać %.

Opublikowano

@up

zgadza się miałem starą postać 2 osobom parę rzeczy dałem ale zapłacili. Jeszcze raz naprawdę przepraszam ale wiele osób się pytałem i oni też mięli stare konta i banów nie dostawali. Naprawdę przepraszam idę napisać na forum.

Opublikowano

Nie możecie wejść na serwer ponieważ trwa reset. Zostanie zmieniona mapa oraz wszyscy zaczną od początku grać, aby wyrównać szanse.

Pozdrawiam Rafalx.

Opublikowano

Serwer jest zawieszony, bo mamy błąd, który jest spowodowany hostingiem. Nie tylko my mamy ten błąd jest dużo jakich przypatków.

Za wszelkie przykrości związane z zawieszeniem serwera bardzo przepraszamy.
Może jak znajdziemy dobry, stabilny hosting to serwer zostanie uruchomiony.

Administracja serwera przeprasza.

Opublikowano

dlaczego nie dziala?

Serwer jest zawieszony, bo mamy błąd, który jest spowodowany hostingiem. Nie tylko my mamy ten błąd jest dużo jakich przypatków.

Za wszelkie przykrości związane z zawieszeniem serwera bardzo przepraszamy.

Może jak znajdziemy dobry, stabilny hosting to serwer zostanie uruchomiony.

Administracja serwera przeprasza.

Opublikowano

Napisz na PW jak będzie działać (ktoś z administracji),

wtedy otworzę, bo się robi niepotrzebny spam.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...