Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] SimCity

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym prosić o dodanie działu SimCity, ponieważ gra stała się grą na multiplayer. Chętnie bym poczytał o tej grze i się wymieniał informacjami, ale pewnie nie tylko ja bym chciał takie coś. Napewno wiele osób by pisało wiele tematów i postów. A jeśli tego się nie da zrealizować, to bym prosił o jakieś informacje o cracku do simcity, bo jeszcze widze, że nie ma, albo może jakiegoś sponsora. Oczywiście daję za to wiele różnych rzeczy, a nie bez interesownie. Jakby co to kontakt PW, albo jak dla kogoś zależy to znajdzie moje gg i napiszę albo skype.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Może i tak, ale grałem we wszystkie części oprucz tej najnowszej i 1 i 2000 więc chcę i tą zobaczyć chociaż, ale simsy to jest zupełnie co innego, to jest symulator ekonomii. Jak grałeś i już nie chcesz to możesz mi oddać, albo za coś sie wymienić, albo chociaż sprzedać. Kontakt podałem wyżej.

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Chciałbym prosić o dodanie działu SimCity, ponieważ gra stała się grą na multiplayer. Chętnie bym poczytał o tej grze i się wymieniał informacjami, ale pewnie nie tylko ja bym chciał takie coś. Napewno wiele osób by pisało wiele tematów i postów. A jeśli tego się nie da zrealizować, to bym prosił o jakieś informacje o cracku do simcity, bo jeszcze widze, że nie ma, albo może jakiegoś sponsora. Oczywiście daję za to wiele różnych rzeczy, a nie bez interesownie. Jakby co to kontakt PW, albo jak dla kogoś zależy to znajdzie moje gg i napiszę albo skype.

Z tym, aby dodać dział to raczej nie tutaj. Jest dział "Sugestie dotyczące forum" Tam napisz. A co do dodania jej, to ja jestem neutral.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

lepiej neutralnym być niż negatywnym :P

KONTAKT:

Opublikowano

Według mnie gra jest super :D Przypominają mi się czasy, gdy to grałem w SC4 [nadal gram buahaha :D]. Ah, te gry są super. Jak się znudzi to maksymalna demolka i na nowo :P

Opublikowano

To fakt, Ja jeszcze grałem w SIMCITY 3000 i mam orginałkę. ;d

KONTAKT:

Opublikowano

Są do tego jakieś cheaty? Pewnie tylko standardowe kody. Nie wyobrażam sobie tematów w tym dziale.

Nie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie ma cracka, więc zainteresowanie będzie znikome. Na NIE.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nie ma, dlatego, że to gra multiplayer, ale niedługo ludzie, będą stawiali serwery prywatne, np. World Of Warcraft, jest dużo privów, ale pierwszy był global, a w dziale też się znajduje ta gra.

KONTAKT:

Opublikowano

Nie ma, dlatego, że to gra multiplayer, ale niedługo ludzie, będą stawiali serwery prywatne, np. World Of Warcraft, jest dużo privów, ale pierwszy był global, a w dziale też się znajduje ta gra.

Privy do simcity ? xD

Nie ma cracka, więc zainteresowanie będzie znikome. Na NIE.
Już niebawem będzie crack ;)

Ta gra jest do dup" . Tak samo jak simsy . Fuj
Wypierdalaj.
Dziś kupiłem grę jestem zachwycony ale gra niema przyszłości tutaj na forum.
Może wyjdzie kilka modów no i można się umówić na jeden region ale to tyle.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Są do tego jakieś cheaty? Pewnie tylko standardowe kody. Nie wyobrażam sobie tematów w tym dziale.

Nie.

SimCity nie ma prawie że żadnych zabezpieczeń przez co można niszczyć miasta innych i tereny neutralne

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Tak jak pisałem, jęsli komuś się nie podoba, może mi oddać, albo wymiane zrobić, bym wymienił się za BF 3 !!!

KONTAKT:

Opublikowano

Bo była premiera tej gry dlatego chcesz dodać ten dział ?.Tak jak było z Far Cry i gdzie tera sugestie nima.Jestem na nie

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...