Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe budowle na serwer

Endrju23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje ciekawych budowli na serwer FB.

Poszukuje admin shopu/targu, domków, aren, posągów i innych budowli.

Proszę najlepiej o ss :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

Poszukaj na minecraftplanet.com w zakładce projects. Tam czasami możesz znaleźć pliki .schematic, które możesz łatwo poprzez MCEdit'a wkleić na save.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

Opublikowano

Poszukaj na minecraftplanet.com w zakładce projects. Tam czasami możesz znaleźć pliki .schematic, które możesz łatwo poprzez MCEdit'a wkleić na save.

To samo bym polecił :P

Opublikowano

A ja bym polecił wykonać sam jeśli ma być to fajny serv

Jak dla mnie to samo. Satysfakcja jest nieporównywalna i daje motywacje do dalszej pracy :P

Opublikowano

Zrób wszystko sam.. ;) Wtedy będziesz miał takie odczucie że potrafisz budować.

Tutaj masz fajny dom, ville. W niej możesz zrobić sklep albo coś innego :D

minecraft-9.jpg

Kappa.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc i macie racje co do budowli, wczoraj zrobiłem sam dobry sklep i jest naprawdę fajny. Nie oznacza to że wasze budowle są słabe, może coś z tego wykorzystam, ale nie skopiuje w 100%.

Można zamknąć, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe projekty to zapraszam na PW.

regular-banner-3.png

Uczeń
Opublikowano

Chyba raczej nie, ale wystarczy zamienić jakiś klocek i budowla już nie jest identyczna :P

Opublikowano

A ja sie zastanawiam, czy mozna tak sobie kopiowac cudze budowle? Nie sa chronione jakimis prawami autowskimi czy cos??

Nie. To tylko klocki. A na minecraftplanet.net jest tego pełno , więc raczej nie.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

kilka zrob sam a kilka pobiez z neta...

Moglby wypowiedziec sie ktos kto wie cos na temat tego kopiowania budynkow?? niby to tylko klocki, ale ktos nad tym sie napracowal... wiec nie wiem czy mozna sobie zastrzec jakis prawa...

Sory ze zasmiecam Ci temat :)

Uczeń
Opublikowano

Ściągnij sobie save z jakimiś budowlami i tak przełączaj Single/multi i tak przebudowujesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...