Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wejsc na konto darkorbit mimo ze ktos nam je ukradl.

piootr25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie podzielic z graczami (moze nie kazdy o tym wie) jak pozostawic sobie mozliwosc wejscia na nasze konto po tym jak ktos(zlodziej )zmieni nam email, haslo..Spsob jest prosty i radze kazdemu to zrobic a mianowicie polaczyc konto z facebokiem po tej czynnosci mozna wejsc na kotno nawet jak nie znamy email hasla oraz login .Ja osobiscie odzyskalem tak swoje skradzione konto , wykozystalem dawny bog na zmiane emaila i pozbawilem zlodzieje dostepu do kata oczywiscie suport sie wypiol na mnie mimo ze na policje zglosilem i spelnilem wszytskie warunki zgloszenia kradziezy.

Opublikowano

Mysle ze ortografia na tym forum jest mniej wazna .Dla mnie wazne ze ten sposob dziala i ani bigpoin ani zlodziej nie rozlaczy konta z facebokiem

Opublikowano

Ortografia nie swiadczy o naszym wieku czy tez wykształceniu czasem niepoprawna pisownia jest formą dysfunkcji.

Opublikowano

No niestey ja mam ten problem ,ale jak widac inni zamiasc docenic to co czasem piszemy czepiaja sie drobiazgow.Pozdro i mam nadzieje ze komus pomoze to zabezpieczyc konto przed kradzieza

Opublikowano

dodam ze opcja rozlacz konto z facebokiem jaka mamy na koncie na do ,nie dziala tylko wlasciciel konta na faceboku moze to zrobic w centrum aplikacji

Opublikowano

dodam ze opcja rozlacz konto z facebokiem jaka mamy na koncie na do ,nie dziala tylko wlasciciel konta na faceboku moze to zrobic w centrum aplikacji

Jeśli ktokolwiek potafi się wbić na konto w DO to co za problem wbić mu się na FB

Opublikowano

Jeśli ktoś nie włamie Ci się na konto DO to może włamać na FB i też wejdzie Ci na DO.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

To akurat malo prawdopodobne .Po odpowiednim ustawieniu zabezpieczen na faceboku nie zalogujesz sie na konto z innego ip.Wyskoczy ci kilka pytan ktore maja potwierdzic twoja tozsamosc ,jeden blad i blokuje ci sie facebok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...