Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem nowy, kilka pytań

bonite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś rok temu zacząłem grać w silkroad'a, zdobyłem 40 lvl nie kupując żadnych silków ani nie korzystając z bota (wiem że to żaden wyczyn ale zawsze coś). Grałem w wiele gier, typu WoW, L2 itd... jednak tylko w Tibii byłem na tyle obeznany że używałem 2 botów i tworzyłem jedne z najtrudniejszych profesji, sam pisałem skrypty.

Po przeczytaniu blisko 20 tematów (również na innych forach) mam totalny mętlik w głowie. Mam kilka elementarnych pytań po dosyć długim wstępie, oto one:

1. Ile jest darmowych botów które spełniają przynajmniej 40% funkcji jak iSRObot lub Tbot?

2. Na allegro widzę jedną aukcję dotyczącą bota, gdzie mogę znaleźć namiary na kupno przez pośredników isrobota lub tbota?

3. Na jakiej zasadzie działa softmod? Słyszałem że są cracki do softmoda.

4. Widziałem programy No-Dc? Sprawiają one że nie masz DC? Gdzie mogę je znaleźć ? Są one legalne?

5. Jeżeli byłby ktoś tak miły i podał mi namiary do najnowszego DARMOWEGO bot'a do Silkroad byłbym niezmiernie wdzięczny.

Ile trwa wybocenie 80 lvl'a na Euro?

Opublikowano

nie rozumiem za bardzo, możesz rozwinąć swoją myśl UP?

Chodzi Ci o to że robisz na bocie 50 lvl a potem robisz taxi tą postacią na innej? Czemu agbot tylko do golda?

Opublikowano

odpowie mi ktoś? Bota używa się tylko na "noobpostacie" które służą tylko na późniejsze wytaxowanie normalnej postaci i do robienia kasy czy służą do normalnego expienia?

Opublikowano

Czyli wygląda to tak?:

Noobychary + goldfarm = AgBot

Główne konto = czyste?

A DC można używać na normalnym koncie czy też będziesz na ban liście?

Opublikowano

Skąpletuj Pytania i wyślij mi na pm:)

Tylko nie wysyłaj mi pojedynczo bo nie umiem weny złapac na krótka wypowiedz

• Dodaj nową pozycję...