Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop - płyta główna

Mówmikotku998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płyty głownej w laptopie nie wymienisz.

Że co ? ;d Wymieni i to nawet sam, kwestia kupna takowej na allegro i podłączenia wszystkiego

Opublikowano

kup lepiej laptop taki sam używany jak znajdziesz albo coś innego ok 1000-1300 zł

nie potrafisz nawet poszukać elementu ( musi być identyczna płyta zgodna z serią modelu a nie z modelem ) to założyć płyty tym bardziej a za taniej niż 800 zl tego nie zrobisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to umyj uszy i zacznij czytać, płytę należy wymieniać na identyczną a nie zmieniać sobie dowolnie jak w komputerze

w drogim sprzęcie jest to opłacalne w tanim jak tu praktycznie nigdy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

chodzi mi bardziej o srcn -http://www.lidercen.pl/produkt-asus-k50ie-sx159-tylko-u-nas-darmowa-dostawa-na-rtv-perfumy-foto-it-drobne-agd-zamowienia-powyzej-200zl-regulamin-na-stronie-73843.html?partner=1%C2%A0 tej płyty głuwnej bo chce nałożyc paste no nie rozebralem i kurde jak taka masakra że nie wiem gdzie procesor jest obok pod wentylatorem nic nie ma masakra tylko jakis prowadzi mi od wentylatora jakiś przewód z metalu i to sie strasznie nagrzewa i nie wiem w kturym miejscu paste nałożyć ?? :_ '

a nie odam do naprawy bo to mi drogo wezmni e za naprawe + pasta itp jakieś inne opcje polecacie chmm ??

Opublikowano

I dlatego, że nie umiesz nałożyć pasty na procesor, chcesz kupować nową płytę główną? Pogrzało? Oddaj do serwisu tam Ci wyczyszczą.

Opublikowano

musisz odkręcić to metalowe razem z wentyaltorem, przeczyścić i pod tym jest procesor grafa i chipset.

aha :) tsa tylko to sie nie da a gwrcji na to nie mam mam wentylator i z tego wentylatora ;p jest jakby tki przedud miedziowy i chyba procesor i tego sie nie bardzo da odkrecic :(

ehh ale sprubuje xD

I dlatego, że nie umiesz nałożyć pasty na procesor, chcesz kupować nową płytę główną? Pogrzało? Oddaj do serwisu ta

aha :) tsa tylko to sie nie da a gwrcji na to nie mam mam wentylator i z tego wentylatora ;p jest jakby tki przedud miedziowy i chyba procesor i tego sie nie bardzo da odkrecic :(

ehh ale sprubuje xD

Ci wyczyszczą.

I dlatego, że nie umiesz nałożyć pasty na procesor, chcesz kupować nową płytę główną? Pogrzało? Oddaj do serwisu tam Ci wyczyszczą.

NIe mam na to gwracji :P ? xD

musisz odkręcić to metalowe razem z wentyaltorem, przeczyścić i pod tym jest procesor grafa i chipset.

-- cos podbnego zrobic jak tu bo che tom gupiom paste je,,,, bo mi sie lapek przegrzewa i czssmi sie tnie jakby kontuwkom sie przecinalo metal serio :P -http://www.lidercen.pl/produkt-asus-k50ie-sx159-tylko-u-nas-darmowa-dostawa-na-rtv-perfumy-foto-it-drobne-agd-zamowienia-powyzej-200zl-regulamin-na-stronie-73843.html?partner=1%C2%A0 z takim lapikiem to samo ?
Opublikowano

to nie to samo

nie potrafisz to oddaj do serwisu ( średnio od 50 do 100zł taka usługa z czyszczeniem ), nawet prostych śrubek nie będziesz wiedział jak odkręcić i w jakiej kolejności żeby nie uszkodzić układów

poszukaj sobie na necie instrukcji serwisowej do tego modelu może i filmów na youtube, większość raczej płatna przy ściąganiu to ciężko będzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...