Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mała Porada] Nick

Gość Fivrle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam cię memberze. Jeśli czytasz tą porade, to chyba wiesz że będę opowiadać o Nicku. No to biorę się do roboty

Okay porozmawiajmy o waszych nickach. Wasze nicki to np.: pawi2200, kacperkoskq123, piter11koks, patryk421

Niektóre nicki pochodzą z mpc

Nick które są fajne/kulerskie to np.: Degistive, Frivle, BR3ND Lord Hades, Lord Makin, Gamus itd

Te nicki to nie imiona/nazwiska więc nikt nie może się domyślić jakie kto ma hasło

Co to ma wspólnego z minecraftem?

Otusz widzę wiele nicku na serwerach premium minecrafta.

I jak widze jakiś "Debilny" nick odrazu odpalam nie pirackiego launchera minecrafta wpisuje nick i spamuje różnymi hasłami.

Takie chamskie wchodzenie na czyjeś konto to moje hobby.

Udało mi się to w 74% kont

Ta porada ma was uświadomić że nie jesteśmy bezpieczni.

Amatorzy tacy jak ja mogą was okraść.

Ja oczywiście nie działam na szkode memberów forum :>

To na tyle :>

Jeśli chcecie więcej napiszcie lub dajcie lajka

Pjona

Uczeń
Opublikowano

Skoro autor chwali się, że potrafi rozwalić hasło do MC chcę to zobaczyć na własne oczy :P

Opublikowano

Mam 11 lat. Nie sprzedaje konto nie jak inni amatorzy. Opcja Sprawdź pisownie nie działa. Nie jestem hackerem. To nie jest karalne. Łajzy mogą coś takiego zgłosić. Jeśli wbije na kogoś konto to piszę do właściciela tego konta wiadomość o tym żeby zmienił hasło.

Opublikowano

@up

Żeby was ostrzedz że inni amatorzy mogą was "zgwałcić internetowo"Nawet jeśli jesteś idiotą. TO JESTEŚ IDIOTĄ!!

William Shakespeare

Opublikowano

Tak czy siak włamanie na konto jest karalne, tak samo, jak by iść do czyjegoś domu z łomem, wyłamać mu drzwi i powiedzieć, że ma za słabe zabezpieczenia.

Opublikowano

Najlepsza porada -> Zrobić konto z nickiem o nazwie " Administrator " zrobić hasło "admin"

...

Najlepsza odpowiedź ;)

//edit TEMAT DO ZAMKNIECIA !!

13165298907549500422.png

Opublikowano

zgadzam się z innymi że to jest jakaś groźba...

jak byś nie wiedział to to jest karalne i ty się do tego przyznałeś...

każdy może cię podejrzewać o to, że wchodzisz na jego konto minecraft bez jego zgody co (już napisałem) jest karalne...

i tak jak napisał jeden user....

to jest tak jak byś mówił, że włamałeś się już do 74% domów i powiedziałeś że ma słabe zabezpieczenia...

po prostu jest to żałosne ;/

a nawet jak byś chciał sprzedać konto to koleś, który kupuje takie konto powinien od razu poprosić o konto e-mail a przynajmniej zmianę tego maila na swój oraz zdjęcie wszystkich zabezpieczeń z konta a teraz są różne zabezpieczenia wprowadzane przez ,,Mojang"

Pozdrawiam Bazyli123

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Spamuje roznymi haslami ? nie czaje cie koles .. ;x

//edit

To jest Groźba czy raczej harekstwo ? zglaszam ;3

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...