Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] IsanoSMT2

WirSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lipa, slaba prezka nic tu nie ma praktycznie., nie zagram

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

z Prezki wynika, że serwer jest ogarnięty, admini są Super ! Częste eventy, urozmaicony system ulepszania, Oraz wiele Nowości !!

( serwer był niewypałem więc nie polecam )

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Eh nic się nie dowiedziałem z prezentacji. Jak wy chcecie zachęcić graczy na Wasz serwer takim czymś.
Powodzenia

Opublikowano

Co to ma być ;D?

Procek : dobry

łącze : dobre ;D

Ulepszacze : wszystkie

Dałeś kopiuj wklej z prezki co wystawił Pako i nie chciało Ci się nawet pouzupełniać takich drobnostek?; o Zamknijcie prezkę , usuńcie , przyłóżcie się i wstawcie coś normalnego i przyciągającego uwagę . Jak na razie nic tu nie widzę o.O

tumblr_lsbgiiYKBi1r30yjlo1_500.gif

L7VaIos.jpg

Opublikowano

SYF !

to zrób lepszy, skoro tak zapewniałeś

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

@up gdyby ściągnął gotowce serwer byłby lepszy -.-
poza tym TO coś nie zostało zrobione -.- dopiero dzisiaj zrobiłeś sieci hamaka więc ... a prezka ma ile ? 3 dni

Opublikowano

Prezentacja na prawdę słaba. Mnóstwo zbroi, broni czego nie lubię. A poza tym nic się kompletnie nie dowiedziałem. Nie zachęca w ogóle.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...