Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sacred - nie mogę zainstalowac Patchy.

Turasek1497

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie mam problem z zainstalowaniem patchy do gry Sacred Plus + Underworld. Mam wersję 2.21 a bardzo chciałbym zagrać z kolegą przez sieć w tunnglu (przy okazji, świetny program), mianowicie gdy chcę uruchomić instalator patcha 2.24 wyskakuje mi takie cuś: ,,ten program może być uruchomiony tylko w systemie windows zaprojektowanym na procesory o architekturach: x86''. Próbowałem odpalać z różnymi zgodnościami systemów i jako admin, lecz to nic nie pomogło. Bardzo proszę o szybka pomoc. Z góry dziękuję.

@Edit

Sorry za błąd w tytule, powinno być ,,Patchów''.

Opublikowano

Mam 32 bity, a x86 z tego co wiem to właśnie 32. Może muszę mieć najnowszy patch do podstawowej gry Sacred? Nwm, spróbuje.

@Edit

Niestety patcha do podstawy też nie mogę zainstalować, gdyż występuje podobny błąd co w dodatku. Cóż będę w czwartek u kuzyna to najwyżej pożyczę, jeżeli nie, to zgłoszę się w tym temacie jeszcze raz :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

eee słaby procesor? Proszę cię. Podam parametry mojego całego kompa:

6 Gb Ramu.

Procesor: Intel® Core i3-2120 CPU @ 3.30 GHz

Karta graficzna: Nvidia Geforce 2 Gb.

Na starym laptopie o wiele gorszym sprzed około 7 lat chodziło bez problemów. Nie wiem o co biega D:

Opublikowano

Znalazłem taki patch :

xxx

Nie wiem czy dobry pisze że sacred ale underworld jbc to pisz.

On jest na 32 bity chyba.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Znalazłem taki patch :

xxx

Nie wiem czy dobry pisze że sacred ale underworld jbc to pisz.

On jest na 32 bity chyba.

Nie przekonam się czy to działa dopóki nie zainstaluje patcha 2.24, dopiero potem mogę zainstalować 2.28 . Próbowałem szukać na własną rękę, z różnych źródeł itp. ale nic nie działało, przynajmniej polskiego. Ale sam sacred działa tyle że na wersji 2.21 czyli trochę przestarzałej. Milordzie byłbyś skłonny poszukać tego patcha tyle z numerkiem 2.24? Z góry bardzo dziękuję :)

Opublikowano

Nie przekonam się czy to działa dopóki nie zainstaluje patcha 2.24, dopiero potem mogę zainstalować 2.28 . Próbowałem szukać na własną rękę, z różnych źródeł itp. ale nic nie działało, przynajmniej polskiego. Ale sam sacred działa tyle że na wersji 2.21 czyli trochę przestarzałej. Milordzie byłbyś skłonny poszukać tego patcha tyle z numerkiem 2.24? Z góry bardzo dziękuję :)

Podziemia ?

http://www.idg.pl/ftp/sacred.podziemia.patch.224.pl.html

Nie mam jak dodać skan'a ale to jest 100% pewna strona ani nie żadne wirus ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Tak, podziemia. Problem jest taki że z tej strony już ściągałem tego patcha. Nie działa :/ Nerwicy już można dostać. Nowy komp a taka stara gierka nie chodzi xD

Opublikowano

Jaki system? Z tego co wyczytałem, to polecane jest wyłączenie programów, typu Nero, CloneCD, DaemonTools itp

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Bo z tego co wiem, Sacred ma lekkie problemy z Win 7. Sam kiedyś miałem taki sam problem. Ale nie pamiętam jak to zrobiłem, bo rok temu to było. Ale wieczorem może napiszę co jak.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

No niestety ale na starym laptopie działało normalnie, bez żadnych problemów (też win 7). A próbowałem także uruchamiać te patche z różnymi zgodnościami :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...