Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy SuperRewards!

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam oglądać filmiki bo z ankietami są częstsze problemy (taki filmik nie jest długi)

ja raz przyskipowałem filmiki o 3 sekundy przed końcem i teraz aktualnie dorobiłem się do 20nd :D

pare video = 1 ip

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Opublikowano

8ND w 5 minut :D Polecam sposób wszystkim ! Nie jest taki trudny, trzeba czytać ze zrozumieniem ;)

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Jakie raklamy wybierać? i po jakim czasie średnio dochodzą te nd? zrobiłem dziś chyba z 20 i dostalem 5 nd :(

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z up, takie małe pytanko, czy ta 3 rubryka przy dodawaniu ip ma zastać pusta? nie potrzeba portu? to jest moja wina ze 80% reklam nie działa czy to tak jest?

69mRNXM.jpg

Opublikowano

A więc tak. Od wczoraj zarobiłem 20nd i postaram się wam odpowiedzieć na pytania. @RonteX - Tak, 3 rubryka zostaje pusta. Radze używać różnych IP i robić takie oferty.

USA - ArcaMax, Hiszpania - Filmiki, Włochy - Filmiki, Niemcy - Są oferty, w które trzeba tylko kliknąć i po minucie dostajemy 1nd. Zawsze coś ^^ Nie ma określonych ofert które działają. Polecam robić tak jak napisałem. ;)

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

A mógłbyś podać jakieś sprawdzone ip ? i cd tych filmikow itp, to mam wtedy wybierać ip hiszpanskie a nie amerykanskie? czy zmieniać to tylko u góry a ip dalej amerykanskie zostawić? jak sprawdzić czy nasze ip zostało zmienione? jakaś stronke podajcie może :)

PS: ArcaMax to firma ? jak to rozpoznać

69mRNXM.jpg

Opublikowano

"USA - ArcaMax, Hiszpania - Filmiki, Włochy - Filmiki, Niemcy - Są oferty, w które trzeba tylko kliknąć i po minucie dostajemy 1nd"

Możesz podać stronkę gdzie masz proxy? Albo jakie masz ip wklepane, bo nie mam np ArcaMax w usa i ofert za 1 nd w niemieckim

Opublikowano

"USA - ArcaMax, Hiszpania - Filmiki, Włochy - Filmiki, Niemcy - Są oferty, w które trzeba tylko kliknąć i po minucie dostajemy 1nd"

Możesz podać stronkę gdzie masz proxy? Albo jakie masz ip wklepane, bo nie mam np ArcaMax w usa i ofert za 1 nd w niemieckim

Gdybyś to dokładniej przeczytał

http://www.mpcforum.pl/topic/858905-tutorial-szybka-zmiana-ip-na-mozilla-firefox/

to byś wiedział, że w punkcie 10 jest napisana strona ale zamiast być chamskim ją podam

http://www.freeproxylists.net/

ale nie za bardzo cie rozumiem to może po prostu chcesz inną od tej ;)

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To coś jeszcze działa? bo ostatnio było dużo spamu ze sponsor banuje za wypełnianie itp ;x

@edit

Dupa nie działa. Mam amerykańskie IP i w kazdej reklamie mam albo Wygraj ipada...

Albo klikam np ofertę coś tam dla mam i po kliknięciu mam tylko na niebiesko Clothesformom.com temp privaty policy :<

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

I dupa nie działa ;/

Robiłem identycznie jak w tutku, wypełniłem wszystkie reklamy jakie miałem w zakładce free / video, na amerykańskim hiszpańskim i niemieckim IP

:< szkoda bo jednak każdy nosek się przyda :<

1375198444-U163133.jpg

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka :)

działa to jeszcze? Jakiś rok temu próbowałam (przez AOLa), superrewards działało, ale było bardzo dużo ankiet i za małą kasę. Co prawda kilka tam działało, ale ciężko było znaleźć ponownie tę reklamę na innym koncie.

Wczoraj znów się pobawiłam, AOL wysiadł i nie działa, przez HotSpotShield IP mam zmienione na amerykańskie (sprawdzone, lokalizuje mnie w USA), ale po wybraniu jakiejkolwiek ankiety, czy płatnej czy darmowej, wyskakuje coś takiego 

5czwnl.jpg

Czy to ma jakiś związek z banem na IP czy po prostu superrewards wykrywa w jakiś sposób, że IP zostało zmienione i że nie jest prawdziwe?

Przekopałam tematy na forum na ten temat i nie znalazłam odpowiedzi.

Pomoże ktoś? :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka :)

działa to jeszcze? Jakiś rok temu próbowałam (przez AOLa), superrewards działało, ale było bardzo dużo ankiet i za małą kasę. Co prawda kilka tam działało, ale ciężko było znaleźć ponownie tę reklamę na innym koncie.

Wczoraj znów się pobawiłam, AOL wysiadł i nie działa, przez HotSpotShield IP mam zmienione na amerykańskie (sprawdzone, lokalizuje mnie w USA), ale po wybraniu jakiejkolwiek ankiety, czy płatnej czy darmowej, wyskakuje coś takiego 

5czwnl.jpg

Czy to ma jakiś związek z banem na IP czy po prostu superrewards wykrywa w jakiś sposób, że IP zostało zmienione i że nie jest prawdziwe?

Przekopałam tematy na forum na ten temat i nie znalazłam odpowiedzi.

Pomoże ktoś? :)

Mam to samo przy każdej reklamie ;/

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...