Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HLSS 3.0 PROBLEM

patryk174

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem związany z tym programem, otóż wszystko ładnie konwertuje do wav. pięknie dodaje do programu iii ...

I gdy odpalam cs wciskam "ctrl + f1" I potem bind "p" To mi się wyłącza CS, wiecie może co jest tego przyczyną ? Bardzo proszę o pomoc !

02758850976702993171.png
Opublikowano

Miałem ten sam problem. Zbindowałem puszczanie tego na F11 i działa ( wcześniej było F2). Sprawdź czy też nie masz tak zbindowanego skryptu. A druga możliwość to mogłeś źle skonwertować dźwięk.

Opublikowano

Zaraz zobacze z tym f11, a teraz patrzylem i nawet gdy nie wcisne "ctrl + f1" To gdy samo "p" wcisne to mnie wywala z cs :/

EDIT: Zrobilem na f11 i dalej to samo :<

A oto bind:

bind "f11" "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; echo Muza ON"
bind "f12" "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; echo Muza OFF" 
02758850976702993171.png
Opublikowano

Ja mam trochę inny bind. Zaraz, jak wejdę na kompa to dam Ci mój bind i jakiś skonwertowany plik do testu.

@EDIT

OK tu masz bind;

alias muza "muzaon" 
alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff" 
alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon" 
bind "f11" "muza"

Wklejasz go do userconfig.cfg

A tu masz testowy, dobrze skonwertowany plik;

http://speedy.sh/MKWXA/testowy-plik.rar

Skanu nie daję bo to jest plik .wav

Opublikowano

Dobra, dobra dzięki za chęci i pomoc, wszystko śmiga już widocznie to chyba była wina źle skonwertowanych plików :>

WIELKIE DZIĘKI !

02758850976702993171.png
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam trochę inny bind. Zaraz, jak wejdę na kompa to dam Ci mój bind i jakiś skonwertowany plik do testu.

@EDIT

OK tu masz bind;

alias muza "muzaon" 
alias muzaon "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias muza muzaoff" 
alias muzaoff "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias muza muzaon" 
bind "f11" "muza"

Wklejasz go do userconfig.cfg

A tu masz testowy, dobrze skonwertowany plik;

http://speedy.sh/MKWXA/testowy-plik.rar

Skanu nie daję bo to jest plik .wav

mógł być podać nowy link bo ten nie działa i też mam ten sam problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...