Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LVL 35 SOLAR

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam otóż pytanie bo kilku kumpli mi mówi żebym stanął na 35 lvlu by nadgonić trochę skille i dropił kase z metków na 35- i tu jest moje pytanie czy to sie opłaca czy może jednak expić dalej i na innym lvlu sie zatrzymać ?

Profesja Woj Body

Aktualnie 32 lv

7 lv konia wbijam 35 i robie od razu boja

eq

żelak +5 (za kilka dni +9)

tygra +9 3b 5 %obr bdz do dane do PZ i PE 1,5 k pz

butki 0,5 pz

ebo +5 niedługo +7

srebrna +5 niedługo +7/+9

bojowa +6

fms +4 sr5 mistyki +4 nieumarli 2 trucie 2 / rib +5 sr 6 um-2 slow 5 przeszywa 3 (MIX___)))

Opublikowano

Możesz zostać na 35lvl , to od ciebie zależy , napewno będziesz musial kupic riba +9 z dobrymi sr jak chcesz bic metki. Mozesz tez dobic wiekszy lvl lub lepsze eq uzbierac i isc na metki cienia w dolinie.

Opublikowano

Zostań na tym 35 lv. i właśnie zatrzymaj się przy skilach.

Potem połów troszkę rybki i udaj się na Metki by coś zarobić.

Z Lepszym eq wyrusz dalej expić i zatrzymaj się potem na 54lv.

Opublikowano

Z takim eq nie masz wyjscia, musisz zostać na 35 zrobić boja i bić metiny 30/35/40. Nie pchaj się na wyższy lvl.

Opublikowano

napewno będziesz musial kupic riba +9 z dobrymi sr jak chcesz bic metki.

tak tak wiem ale sam bd robił na 9 i będę mixować

Potem połów troszkę rybki i udaj się na Metki by coś zarobić.

rybki otwierać ? małże otwierać ? (nie mam szczęścia)

Opublikowano

Mają racje. Zrób boja i idź pozarabiać na metinach do m2 , bo eq masz strasznie słabe . Zacznij od fms'a 25 śr + .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Mają racje. Zrób boja i idź pozarabiać na metinach do m2 , bo eq masz strasznie słabe . Zacznij od fms'a 25 śr + .

We środe będzie już bojowiec , nie lepiej z boja bić ribem ? niż fms'em ?

Opublikowano

No z boja byłby lepszy rib większe dmg. Fms dobry dla bodego z buta ^^

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Nie masz wyjścia z tym eq do ty nie po expisz zostań na tym 35 połów rybki posprzedawaj coś kup ripa albo fms'a (zależy co bardziej wolisz większe hity ale wolniej czy na odwód) a potem to już metki w m2 aż nie zrobisz jakiegoś w miarę porządnego eq i zrobisz sobie zapas KU (oczywiście chodzi mi o aury berki i tak dalej [głównie takie które wiesz że szybko będziesz czytał bo nie ma sensu magazynowania 3-stronnego ale szarzy]) i jak już to wszystko zrobisz to możesz już myśleć o expieniu

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ja proponowałbym zostać na tym 35, podropić trochę na metkach w m2 i kupić dobre eq. Gdy już to zrobisz polecałbym zostać na 52lvl. Idziesz wtedy na metki diabła i jest to dobry zarobek, z którego zarobisz sobie na eq na 75 (nie jakieś pro ale w miarę). Dalej to już wedle uznania - można próbować na katakumbach lub na metkach.

2nsj.jpg

Opublikowano

Warto zostać na 35lv, nawet do wbicia aury P i berka G1 :)

Dodam, że warto mieć na 35lv 20 poziom konia, gdyż dodaje to dodatkowe pkt zręczności, ataku oraz bloku ciosu :)

cooltext532827039.png

Opublikowano

Ja zawsze stawałem na 35lvl'u i dropiłem kd/ku. Jest z nich dobry zarobek, przy okazji nadrobisz skille i sobie rób eq na większy lvl. Żebyś później mógł spokojnie ubijać mocniejsze metiny. Stań na 4/5 miesięcy i drop :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Tak jak przedmówcy , zostań na 35lv zrób bojowca i moim zdaniem lepszym wyjściem będzie sprzedać Ci obie bronie i dozbierać coś z handlu rybkami i zakupić jakiś Rib +9 Średnie 25% około ...

Głównie na 35lv zapewne masz wszystkie skile rozłożone i tylko M aura miecza ... Jeżeli byś wcześniej pomyślał byś zrobił aurę i wir miecza przykładowo i jeżeli by Ci dropły takie KU już sobie spokojnie czytał abyś nie musiał ich kupować zbyt wielu w późniejszym etapie gry .

Lecz radzę Ci odkładać Księgi pokroju Aury, Berserka czy Wiru .

Zrób sobie także już buffka którego poślubisz i raz, że będziesz zdobywać na niego doświadczenie przez co na wojownika poleci mniej aby zaoszczędzić exp a nie ładować tego expu w gildię + w późniejszym etapie gry będziesz miał znacznie prościej jeżeli przyjdzie CI expić na V1/V2. Na 35 poziomie będziesz miał już 2 skile na M z czego z dropu ksiąg spokojnie sobie będziesz mógł czytać .

W zależności od szczęścia Jedną Pomoc, Jedno Błogo , Aurę wydropisz jeżeli dłużej posiedzisz .

Jeżeli masz możliwość zaopatrz się w rękawicę dropu, ostatnio przypadkiem natknąłem się na poradnik bodajże Fuba jak dropił z i bez rękawicy na metinach i jednak ta różnica jest znaczna .

Nie napalaj się na wyższy exp. Nie myśl sposobem, że koledzy będą mieli większy level bo expią a ja głupek dropię .

Zobaczysz później jak się z nich będziesz śmiał jak Ty w pare chwil wbijesz poziom większy od nich + będziesz miał skile gotowe do pvp a oni będą się męczyć z jakimś średnim ekwipunkiem do expa, z tworzeniem buffka + wbijaniem skili :)

Najlepiej jakbyś sobię zrobił jeszcze jedną postać jeżeli Twój komputer da radę i w momencie jak będziesz dropić na wojowniku + buffować się szamanką to żeby FB CI jeszcze chodził .

Pozdrawiam

xGerdinus™

Opublikowano

teraz robie buffa chłopa bo gram akurat wojką :D jak skille w buffie bo akurat zawsze mam dylemat chodzi mi co pierwsze błogo czy pomoc a moze odbicie ?

Opublikowano

teraz robie buffa chłopa bo gram akurat wojką :D jak skille w buffie bo akurat zawsze mam dylemat chodzi mi co pierwsze błogo czy pomoc a moze odbicie ?

dla bodego najlepiej 1 bogło chyba że już ogarniasz lightowo to pomoc. Z odbicia w późniejszych etapach gry się nie korzysta (np na "zinach" w av2) więc go na koniec możesz maxować i nawet zostawić je na to m1 ew jak masz wolne książki to pomalutku je czytać

DR5ChPt.png

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie ...

8 obrony a blisko 10kk różnicy :]

Mija się to z celem na poczatku gry, gdy chcesz się dorobić .

Pozdrawiam

xGerdinus™

Opublikowano

Zostań na 35lv, bij metki w m2, sprzedawaj CAŁY drop, jak zarobisz na EQ +9 wbijasz 45lv i idziesz na metki w sohan, i tu już zarabiasz na KU

orientuje sie ktoś ile butki , bransa stoi 1,5-2k pz ? na s26 solar

obstawiam po 5-10kk

Opublikowano

kilka pytań

1.Do Kiedy drop magicznych jajek (tych co 3 razy można otworzyć)

2.Czy po dzisiejszej przerwie będą metki wielkanocne ?

3.Sprzedawać teraz drop z magicznych (perły) czy może jednak lepiej zaczekać ?

SOLAR S26

Opublikowano

1 chyba do poniedziałku

2. Tak będą..

3. Ją bym radził odłożyć ponieważ przez.event staniały potem sellnij po evencie

sygna_player.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...