Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Pliki] [TOP] [1.5] [Nowy chat] [PvP] [Epickie bossy] [Magia] Pliki serwerowe by KoORNEL

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ref

@Majkrafci+ Zrobisz lepsze ? ZERO KONFIGURACJI ? ....... Same screeny pokazują ich dziesiątki

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Piękna paczuszka, jednak znalazłem parę bugów, najbardziej co mi się podoba i sobie wezmę na mój serwer to TopPVP + pokazywanie lvl'i a także to ile zadajesz komu DMG

Dobrze rozplanowałeś itp. :D

Wielki +

Co do robienia następnych paczek. Z własnego doświadczenia, i ogólnie ci powiem że nie rób nastepnej paczki, zajmuj się jedną, dopracuj jedną tak aby była porządna. Przykład np był u mnie, pracowałem nad paczką pluginów, spolszczeniem Jobs (który jest chwalony na bukkit) i spolszczeniem AuthMe

Tego wszystkiego była tak dużo, że czasu mi brakowało i już dzisiaj się niczym nie zajmuje...

Dlatego zajmuj się tą paczką, udoskonalaj ją itp. Nie rób następnych, bo możesz później tego wszystkiego nie ogarnąć. Jeżeli już robisz tą, to rób tą tak aby była profesjonalna ;)

pozdrawiam KAMIKADZEKKS

Opublikowano

@2up Dziękuje za opinię :)

Paczki mam 2 a zajmuję się tylko 1 druga jest po to aby były pluginy ustawione a wasze zadanie to tylko aktulizacja

2 nie będę robił :) Tymczasowo Chyba że w środku maja Zrobię Sub-Paczkę Panel www dla każdej z nich Spigot i Bukkit (W panelu wybór) Aby włączyc panel trzeba Podac dane serwera itd (Oczywiście nie do administracji serwerem)

Oczywiście to tylko plany które mogą wejśc w życie Kiedy znajdę dobrego technika od spraw www

@Up Essentials to plugin Javy do minecrafta który zajmuje się podstawowymi komendami typu

/day /kickall /broadcast /give i wiele wiele innych :))

Opublikowano

Prezentacja słaba, 0 grafiki

Po co w opisie piszesz pluginy, których nie ma?

Jak taki cwaniak to zrób sobie sam paczkę

pzdr

A paczka podoba mi się jak będę robił server PvP to możliwe że użyje tej paczki :)

Opublikowano

Doceniam twoją prace nad tymi plikami, bo sam takowe tworzę i wiem ile pracy w to trzeba poświęcić, za to już masz + :D

Co do plików, są Jak najbardziej ok, Tylko popraw to "World" Przed rangami :)

+

Opublikowano

MyCoomand - Tworzysz własne komendy typu text broadcast itd

np /vipinfo

Opublikowano

@Ref

Uwaga Nowa wersja gry nie wiadomo jeszcze czy to będzie 1.5 czy 1.5.2 Ale zapowiadam nową wersje pluginów tym razem inny śilnik serwera Reszta Już niedługo ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...