Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 720 Bez piracenia gier?!

Liszowski321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie Każdy który jest fanem Xboxa 360 Czeka z wielką niecierpliwością na xboxa 720. Jednak Jest to pewne trafienie dla wielkich piratów gier xbox 720. Dlaczego? Dlatego iż , Zespół Microsoft ujawnił już informacje że, : Premiera Xboxu 720 Unieszkodliwi Piratów gier na xboxa dlatego postanowiliśmy zrobić Xbox na internet. Bez internetu nie pograsz sobie już na xboxie. Oczywiście nie mówię że nie będzie można grać na Piracie. Wręcz przeciwnie , jak ktoś chce ryzykować to może grać ale wtedy pozostaje ryzyko iż Administracja złapie ich i zbanuje console Xbox 720. Wtedy Xbox będzie możliwy tylko do kosza. To tyle z mojej strony nie zbieram łapek fapek ale one są mile widziane. Pozdrawiam // Liszo

@ DODAJE !

Abyś dogonił, na początku tego miesiąca Kotaku poinformował na niektórych nowych Xbox 720 specyfikacji i są legit. Nowej generacji Xbox najwyraźniej grać wielu gier na raz, wymaga instalacji gry, wymaga nowych sterowników z powodu "nowej technologii bezprzewodowej" i będzie działać tylko z czujników Kinect. Xbox 720 data premiery została wcześniej plotki o wydaniu czerwca jako "Major Nelson" aka Larry Hryb, dyrektor Xbox w programowania, napisali zegar odliczanie do wydarzenia na swoim blogu , sugerując w głównych zapowiedzi nadchodzących targach E3 w czerwcu. Jednak z najnowszych raportów wygląda jak Xbox 720 wydaniu będzie w kwietniu.

Opublikowano

Tych , którzy będą chcieli kupić konsole , a nie będą chcieli kupić gier po prostu zbanują . Słyszałem kiedyś , że w PS4 ma być system anty używanym grom

według mnie to przesada

Mam nadzieje , że w x720 tak nie będzie

mihcio15.png

Opublikowano

To jest fucking bull shit z tym ze konsola tylko na internet .. Przecież nie każdy ma neta a takie cos łatwo zhackowac np przez Telnet wykracza jakies dane albo cos .. Wiem tylko ze w 720 bd takie cos jak pirate bloking monus a więc blokada konsoli za złamanie regulaminu lecz wszystko można odblokować tylko trzeba umieć ;)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Kiedy Microsoft ujawnił te informacje ?

Do tej pory to wszystko plotki. Jeszcze nic na ten temat nie zostało potwierdzone..

Pozostaje nam czekać na oficjalną zapowiedź konsoli i więcej informacji na jej temat.

Opublikowano

@up to nie plotki , już została oficjalna wersja że, Xbox 720 zostanie podłączany za pomocą internetu, Czyli jak włączysz sobie Np. Pirata Będziesz miał dostęp do Internetu, Xbox Live itd. tylko na liście Serwerów Xbox Widać twoje ip i w co grasz jakiego oprogramowania używasz itd. Będziesz miał console zpiraconą to natychmiast pojawi ci się na liście Xbox. Oraz dadzą ci bana. Po Banie Consola jest jedynie do wyrzucenia.

To jest fucking bull shit z tym ze konsola tylko na internet .. Przecież nie każdy ma neta a takie cos łatwo zhackowac np przez Telnet wykracza jakies dane albo cos .. Wiem tylko ze w 720 bd takie cos jak pirate bloking monus a więc blokada konsoli za złamanie regulaminu lecz wszystko można odblokować tylko trzeba umieć ;)

Nie każdy ma neta który kosztuje 30 zł mieśięcznie (przynamniej ja tak mam) Ale maja te tyśiąc złotych na xboxa i na gry.. yhm.. fajnie ale oczywiście nie popieram Tego xboxa 720, ponieważ gry będa kosztować fortune.. z piratem 1gra= 15 zł czy tam 10 a na orginalce 1gra=50 zł

To Dla sprzedawców ZAJEBista informacja od Microsoft. Bo pieniążki lecą .

@edit Słowa Microsoft : Teraz dla niektórych szczegółowych Xbox 720 specyfikacji. Krawędź magazyn opublikował raport wskazujący, Microsoft może być do przodu z internetowego modelu biznesowego dla kolejnej konsoli Xbox gry, która została pod kryptonimem "Durango." To tylko Xbox 720 pozwoli być odtwarzane przy aktywnym połączeniu interent. Nowy wyciek z VGLeaks i zgłaszane przez TechCrunch, oferuje spojrzenie na niektóre z mocy obliczeniowej jest wbudowany w konsolę Xbox 720. I według tych przecieków, nowa konsola Xbox 720 zawiera:

8 rdzeni procesora na 1,6 GHz, z niestandardowym 800MHz graficznej GPU.Istnieje 8 GB pamięci RAM na pokładzie, z 32 MB wbudowanej pamięci SRAM na szybką podwójną przepustowość, oraz 50GB 6x z obsługą Blu-ray. Bezprzewodowe protokoły łączności obejmują zarówno Wi-Fi i Wi-Fi Direct, a tam jeszcze port Gigabit Ethernet dla graczy z niskimi wymaganiami multiplayer latencji. To będzie również pochodzić z USB 3.0 i HDMI 1.4a, który obsługuje 3D over HDMI, Ethernet, kanały audio i rozdzielczości 4K powrotu.

Wszystko zgodnie ze źródłem informacji przetłumaczone przez google więc przepraszam za niektóre błędy.

Opublikowano

Refy co 24godziny!

Jeszcze nic nie wiadomo, moze się to zmienić.

Omg Przecież to wiem . zauważyłeś wcześniej rifresza? bo ja nie widzę ja odpowiadałem na pytania.

A nic sie już nie zmieni, to już zostało ujawnione przez Microsoft i jest to 100% zrobione przeczytaj sobie zanim się wypowiesz.

5% zaco ku***a? Dzięki ci wielkie za odpowiadanie na pytania.. pfffff

Opublikowano

Po co refy informacji wyssanych z palca po co to komu.Takie informacje to każdy Sobie może napisać.

Nie każdy zawsze ma dostęp do internetu więc sprzedaż by Im strasznie spadła.

Opublikowano

Po co refy informacji wyssanych z palca po co to komu.Takie informacje to każdy Sobie może napisać. Nie każdy zawsze ma dostęp do internetu więc sprzedaż by Im strasznie spadła.

To nie są Informacje wyssane z palca, tylko Informacje wyssane z forum. Jeżeli cię nie obchodzi to poprostu omiń ten temat , poco się udzielasz?

Ja pisze to komuś aby wiedział Co wiedział : ? To aby zdawał sobie sprawe z tego że nie można piracić xboxa720 zrozum to panie Geniuszu.

Opublikowano

To nie są Informacje wyssane z palca, tylko Informacje wyssane z forum. Jeżeli cię nie obchodzi to poprostu omiń ten temat , poco się udzielasz?

Ja pisze to komuś aby wiedział Co wiedział : ? To aby zdawał sobie sprawe z tego że nie można piracić xboxa720 zrozum to panie Geniuszu.

Pierdol Pierdol ja posłucham.Obchodzi mnie tylko nie lubię jak ludzie wypisują jakieś niestworzone rzeczy.Ktoś napisze jakąś głupotę ,a Ci tego słuchają potem powtarzają dalej i tak własnie tworzą się legendy.

Twój pomysł że niby konsola ma działać tylko wtedy gdy ma mieć dostęp do internetu jest jedną z nich.

Nie ma żadnej oficjalnej informacji co do Nowego Xboxa

Będą targi E3 wszystko się okaże

Opublikowano

Władki nawet jak zrobią kosmiczne zabezpieczenia, to piraci napewno jakieś rozwiązanie znajdą. Najprostszy przykład na xboxa 360 z gra black ops 2 tez były problemy po dodatku die rise, że konsola musiala byc podłączona do neta i co? piraci zrobili sami patch który to omijał. Tak więc spokojna głowa prędzej czy później złamią zabezpieczenia :)

Opublikowano

Piraci byli, są i będą. Będzie tak samo jak z GTA 4. Niby gra posiadała "najlepsze" zabezpieczenia, a i tak po krótkim czasie je złamali...

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...