Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet

MrDevil205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dziś przyszedł mi PC i mam pewien problem nie chce mi się połączyć z siecią.Mam laptopa wszystko działa tam normalnie bez problemowo się łączy (router) miałem też Pc (wymieniłem go teraz) też normalnie się łączył a na tym nowym po prostu nie wyszukuje mi sieci.Proszę o pomoc

Opublikowano

a w lapku przy kompie działa ?

nadal nie napisałeś co masz za kartę u czy wymaga anteny karta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Łączę się przez router i moj Pc jest hostem i poprostu szybkosc jest mniejsza niz na laptopie i wiem ze mozna ta szybkosc regulowac tylko nie wiem jak

Opublikowano

Chodzi, ci o to że, router, podłączony do kompa przez kabelek, i chodzi słabo? Wtyczki, dobrze powpinane?

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

ty wiesz co to host ? według tego co mówisz internet jest wpięty do KOMPUTERA i udostępnia go routerowi i na dodatek chodzi wolniej na komputerze niz na laptopie który podłaczony do routera

z sensem wytłumacz jak masz pospinane urządzenia, normalnie powinno być do routera internet , potem lapek przez wifi a komp ... nadal nie piszesz PRZEZ CO WPIĘTY jaką kartę !

o jaką szybkość ci tu chodzi ? skąd ty bierzesz te wartości ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...