Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z glador s1

Krauser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak mam duzyy problem... a mianowicie pobralem dzisiaj clienta glador s1 i chcialem go uruchomic lecz nie widzilaem launchera... przeczytalem gdzies na forum zeby odpalac go przez autopatchera wiec tak uczynilem lecz wyskoczyl mi blad o tresci "Aplikacja wygenerowala watek, ktorego nie mozna oblsuzyc. Identyfikator procesu=0xdfc (3580), Identyfikator watku=oxb74 (2932) Kliknij przycisk OK aby zakonczyc dzialanie aplikacji, Kliknij przycisk ANULUJ aby debugowac aplikacje" po kliknieciu anuluj wyskakuje mi takie cos "Nie okreslono zadnego zarejestrowanego debugera JIT. Kliknij przycisk PONW aby proces zaczekal na reczne dolaczenie debugera. Kliknij przycisk ANULUJ, aby zrezygnowac z debugowania JIT." Pomozcieee...

Opublikowano

Tak wlasnie sciagnalem zainstalowal sie ladnie ale nie wiem co dalej robic bo dalej ten sam blad wyskakuje... a ten net framework trzeba jakos uruchomic czy cos:D?

Opublikowano

Powiem Ci tak... Zainstaluj po kolei 3.5,4.0,4.5 i powinno chodzić.

Oczywiście Gladora reinstall zrób by było to wszystko na świeżutko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...