Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BioNet - nowa przeglądarka internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wg mnie on odwalił troszke dobrej roboty.

Przeglądarka może nie jest idealna ale na 100% lepsza niż nie jeden z was by zrobił :)

Mi sie podoba

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Hmm, ludzie dokładnie przeczytałem wszystko w tym wątku, powiem tak: Aplikacja nie najlepsza, ale nie ukrywajmy, że twórca jest początkujący, wszyscy programiści muszą gdzieś zacząć. A tak wgl, to trzeba dużo cierpliwości żeby napisać jakąkolwiek aplikację w jakimkolwiek języku.

Opublikowano

hem hem hem... @UPUP taka przeglądarka to ok. 40 kliknięć i 15 napisanych linijek kodu...

poza tym tu nie chodzi o umiejętność programowania... tylko sami popatrzcie jakie Logo zrobił...

Opublikowano

przecież ta przeglądarka to tylko forma z dodanym webbrowaser,textbox i kilka buttonów.

Takiego czegoś w necie jest w ciuul :)

Opublikowano

Jestem po wielkim wrażeniem, nie wiem ile to musiałeś pisać, sam w życiu nie stworzyłem większego projektu ...

hehehehehe Dobra, teraz na poważnie.

Jak chcesz "zabłysnąć tutaj" to musisz zrobić coś czego nie było, a co się przyda i będzie ładnie wyglądać. Widziałem tu 555 podobnych przeglądarek, więc nie rozumiem po jaki kij, robić 556 i to tego, specjalnie stronę do niby projektu. Pozdrawiam i powodzenia życzę.

//gif w sygnie

Opublikowano

Co to za przeglądarka?!

To jest po prostu wklejone IE do nowego (imo gorszego) okienka :P

Mogliście się postarać o bajery w stylu podpowiadania/uzupełniania adresu, jakieś ładne przyciski.

btw. korzystanie z silnika IE to nienajlepszy pomysł. Coś nie do końca trawi css, są błędy nawet przy parametrach margin-left:auto. Już lepiej zainteresujcie się silnikiem chrome'a. Jest bodajże otwarty kod źródłowy (projekt chromium)

Opublikowano

Wiem, taka przeglądarka jest banalna do napisania, ale pamiętajcie że on jest początkujący. Nauczcie się być tolerancyjni! A co do loga, to owszem, mógł się bardziej postarać :D

Opublikowano

Hahaha! Stworzyłem plik przegladarka.hta i napisałem tam:

<title>Przeglądarka by barwnikk</title><iframe src="http://google.pl" width=100% height=100% />

Ide sie pochwalic na mpcforum, ze stworzylem przegladarke.

No sry - dales ramke do internet explorer. Chrome wykorzystuje api Mozilla, firefox wykorzystuje Mozilla, a jak nie mam internet explorer? A co ciekawsze:

Zainstalowalem IE4.0: w twojej przeglądarce nie ma JavaScript

Zainstalowalem IE9.0: dziala js

Opublikowano

Ludzie go "zjechali" nie dlatego, że zrobił słabą przeglądarkę, ale za to, że obrażał każdego, kto negatywnie się wypowiedział na temat jego "przeglądarki". Krytyka boli, ale żeby od razu tak agresywnie... ;>

Ze swojej strony mogę życzyć sukcesów w dalszej pracy.

ps: Podszkol grafika, albo zmień ^^

Opublikowano

heheheheheh

Na pewno 4?

A tak na serio autor chyba już się domyślił że niepotrzebnie to wstawił.

W windows xp jest IE4

hhahahahahaha, huehuehuehuheuheuheuhe, mwhahahahaha

Masz coś na poparcie swoich absurdalnych wiadomości? Chrome korzysta z zupełnie innego silnika, imo lepszego

http://pl.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome

Chrome korzysta z WebKit i Mozilla. Zatkało kakao?

Opublikowano

Każdy człowiek ma moment złamania bariery nerwów i ty mi ją właśnie złamałeś Robem . A więc Shut Up . i wyjdź :]

@Edit: Tylko Hejtować niektórzy potrafią a sami nic nie zrobią .

sam zamknij pysk -.- ja zrobie lepszą przeglądarkę ;)

ps. to zwykła nakładka na API microsoftu ;p

694101439111178842252.png

Opublikowano

Bida z nędzą , ale jakoś trzeba zacząć.

PS: To że to nakładka nic nie znaczy(po prostu większość poprzeciągał , i użył kawałka kodu basica) dla niego to zapewne wiele , myślę że tu nie chodzi o to że ktoś zrobi coś lepszego ale o satysfakcję .

Grafika też marna , ale jak już mówiłem jakoś trzeba zacząć.

@UPUP taka przeglądarka to ok. 40 kliknięć i 15 napisanych linijek kodu...

Masz pewność że te 15 linijek jest napisanych , mogą być skopiowane i tylko zmieniona/dopasowana nazwa do buttonów.

Pozdrawiam.

Hę , o co chodzi?

Opublikowano

Z czym do ludzi ... sorry, ale to jest beznadziejne... Nie chce się tutaj wymądrzać, bo jedyny język co ogarniam to HTML (w te stronę idę), ale to nie wygląda za dobrze, nawet jak na początkującego ... Zrób coś porządnego, a dopiero wystawiaj to na neta.

Pozdro

1354039679-U475504.png

Sygna by WaLo :)

Opublikowano

Najlepsze przedstawienie

Uwaga Uwaga, Już teraz powstała nowoczesna przeglądarka internetowa o nazwie BioNet 1.0

i jeszcze prawa autorskie do czegoś co nie jest jego, oprócz brzydkiej grafiki

Prawa autorskie zastrzeżone !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...