Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BioNet - nowa przeglądarka internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tego nawet przeglądarka nie można nazwać, przeglądarka ma własne API do obsługi a to coś używa Internet explorera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Up: Taki z Ciebie Codders ? To proszę bardzo zrób takie coś.. A to jest przeglądarka . Nie podoba się to wyjdź. Bo Mozilla Firefox też wykorzystuje Internet Explorer . Więc jak sam tego nie zrobisz to nie rób tu takiej sensacji ..

Opublikowano

tego nawet przeglądarka nie można nazwać, przeglądarka ma własne API do obsługi a to coś używa Internet explorera

Miło że podoba ci się moja przeglądarka ;)

Opublikowano

@Up: Taki z Ciebie Codders ? To proszę bardzo zrób takie coś.. A to jest przeglądarka . Nie podoba się to wyjdź. Bo Mozilla Firefox też wykorzystuje Internet Explorer . Więc jak sam tego nie zrobisz to nie rób tu takiej sensacji ..

odkąd to Firefox wykorzystuje ie ? ma własny silnik na którym działa dlatego nazywa się przeglądarką a nie nakładką

naucz się lepiej rozpoznawać i rozróżniać przeglądarkę od nakładki na przeglądarkę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

rebem : Proszę zrób takie coś . Po 2. Internet Explorer widnieje także w Mozillli . Więc do ku**wy zamknij się. Bo myślisz, że jak masz Coddera to jesteś Uczulony na takie coś .

Opublikowano

Każdy człowiek ma moment złamania bariery nerwów i ty mi ją właśnie złamałeś Robem . A więc Shut Up . i wyjdź :]

@Edit: Tylko Hejtować niektórzy potrafią a sami nic nie zrobią .

Opublikowano

nawet krytyki znieść nie potraficie? żałosne i śmieszne wasze zachowanie

za takie zachowanie i chamskie odzywki od razu temat powinien być zamknięty bo jak widać poza obrzucaniem błotem innych nic sensownego nawet na temat programu nie potraficie powiedzieć

słowem się żaden z was nawet nie wypowiedział nic na jej temat !

co ma należność do codersów do tego czegoś co stworzyliście ? nie problem w kilka minut napisać coś przypominającego nakładkę w Autoit, w dziale nie brak projektów podobnego typu

p.s. niestety zakres programowania którym się zajmuję nie obejmuje w moim przypadku systemów windowso podobnych ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Niech zgadnę bez pobierania. Jest to winformsowa aplikacja z dodanym WebBrowserem.

Opublikowano

Jak udostępniacie publicznie wasze "dzieło" to liczcie się z lepszymi i gorszymi opiniami. Jak coś zrobisz i ktoś Cię krytykuje to zawsze mu każesz zrobić to samo? Żałosne.

Opublikowano

Zobaczyłem i coś mnie tknęło:

http://searchengines.pl/topic/128402-jak-zrobić-przeglądarkę-w-visual-c/
ach te google :P

A ten projekt jest całkowicie skopiowany z tego tutorialu (no dobra w tym jest dodany obrazek z logo oraz przyciski są u mnie czarne z czarną czcionką więc nie wiem co pisze xD). Dlatego w obecnej formie w pełni zgodzę się z opinią tego pana:

Według mnie, ta "przeglądarka" to Internet Explorer w jeszcze bardziej chujowym wydaniu.

Opublikowano

Niech zgadnę bez pobierania.Jest to winformsowa aplikacja z dodanym WebBrowserem.

Gratulacje !, wygrałeś lubie to! :D Kolejna chujowa przeglądarka webbrowser..

7e76l6.jpg

Jak można zrobic taki brzydki design?!

Produkt o nazwię BioNet to nowoczesna szybka i profesjonalna przeglądarka zrobiona przez[...]

yeblem.

Opublikowano

@Sunnyline2 Jestem na Twoim screenie. Sława. Dobrze, że wrzuciłeś wygląd tej przeglądarki, bo pewnie większości szkoda czasu na pobieranie.

Opublikowano

Ehh.. Widać jaki w Polsce jest poziom ... Wiecie ja tu nie mieszkam ok. 6lat i powiem szczerze, że jak by ktoś mnie zapytał na ulicy czy byłem lub mieszkałem w Polsce to bym się wstydził. Ehh.. Niektórzy są rozsądni i pogratulują a połowa to Hejtki .. co same nic nie zrobią. Ale widać Polska to Kraj Debili (Mówię o osobach nie wszystkich ale w większości)

@Edit: Po to są poradniki by je wykorzystać w Pracy .

Opublikowano

Ehh... Skrytykowali mnie. Ehh... Jesteście debilami. Ehh... Nie przyznaje się do was. Ci, którzy napisali, że fajną zrobiłem przeglądarkę oczywiście są inteligentni. Skróciłem trochę Twój post. Powiem tak. Jak chcesz, żeby ludzie pisali pozytywne komentarze to poświęć trochę więcej czasu i się postaraj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...