Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techplanet

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę wyrazcie swoją opinię na temat sklepu techplanet - chcę przekonać rodziców do tego, ale twarde argumenty proszę.

Mówią że to niepewne, że jak coś będzie zle to wysyłka dodatkowo kosztuje, że zrobią to po miesiącu itp itd.

Edit

Dlatego chcę ich przekonać bo komputer już właściwie zamówiony w optimalu ale 3k za to chcą. Chyba jeszcze mogę odwołać.

Opublikowano

Zamówiłem w środe części o 19 godzinie i o tej samej posłałem przelew. W czwartek dostałem maila, że części są skompletowane. W piątek mi je wysłali i w poniedziałek otrzymałem paczke. Wszystko bardzo profesjonalnie zapakowane, zabezpieczone, nic się nie obijało. W środku wszystko w pudełkach, faktura, instrukcje, cały zestawik. Osobiście bardzo polecam :)

Opublikowano

Bude, MOBO, RAM, PSU zamówiłem gdzieś w połowie stycznia, wziąłem płatność przy odbiorze, 2 dni później części skompletowane, mimo, ze to miasto obok wziąłem, kuriera (był za darmo, a ja nie miałem ochoty targać tego w banie), łącznie zajęło im to tydzień.

Zapakowane w dużym, porządnie oklejonym kartonie, w puste przestrzenie wepchano worki z powietrzem ;).

Procesor w Boże narodzenie zamówiony, 4 dni później był już do odbioru (tym razem już osobiście odebrałem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...