Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Czas online w profilach

Risen.

Czas Online!  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz, aby czas online pojawi? si? w profilach? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proponuję, aby w profilach była "zakładka" Czas online : ileś tam.

Wiem, że może jakoś bardzo przydatne to nie jest, ale fajnie sprawdzić ile się już przesiedziało na MPC ^_^

Wypowiadać się! ;-)

Pozdrawiam,

Risen.

5465845486.png

Opublikowano

Pomysl dobry na wielu forach sprawuje sie do fajnie malo tego sa dodatki typu ranking najabrdziej aktwynych np dzis w tygodniu itd jestem za dodaniem tego

xmMfHrm.png
Opublikowano

Pomysl dobry na wielu forach sprawuje sie do fajnie malo tego sa dodatki typu ranking najabrdziej aktwynych np dzis w tygodniu itd jestem za dodaniem tego

Takie rankingi są. Sprawuje się fajnie na forach gdzie jest 100 userów - wyobrażasz sobie forum gdzie jest 750 000 userów ?

Jestem na nie, zamula forum - obciążą serwer.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Takie coś było (tak mi się wydaje) i zostało usunięte, więc jakiś powód musiał być (być może obciążony serwer). Z resztą po co to?

Nie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Takie rankingi są. Sprawuje się fajnie na forach gdzie jest 100 userów - wyobrażasz sobie forum gdzie jest 750 000 userów ?

­

Opublikowano

Powiedzcie mi skąd Wy bierzecie te wiadomości, że wszystko obciąża serwer?

Ja jestem do tego sceptycznie nastawiony, bo znowu no-life'y będą sie prześcigały kto ma więcej.

Opublikowano

Powiedzcie mi skąd Wy bierzecie te wiadomości, że wszystko obciąża serwer?

Ja jestem do tego sceptycznie nastawiony, bo znowu no-life'y będą sie prześcigały kto ma więcej.

yidqks.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

yidqks.jpg

Troche dziwne, bo to jest drobny mod.

@down

w sumie... ;)

Opublikowano

Troche dziwne, bo to jest drobny mod.

Drobny mod, który musi obsługiwać zapytania dla 750k kont.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

QtiV6xY.gif

Opublikowano

yidqks.jpg

Aha.Jakoś wcześniej było czas online i nie "zamulało" forum.Tylko pewnie teraz zamula bo najebali te zakładki konkursy itd.Ja jestem za tym żeby znów był czas online

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Aha.Jakoś wcześniej było czas online i nie "zamulało" forum.Tylko pewnie teraz zamula bo najebali te zakładki konkursy itd.Ja jestem za tym żeby znów był czas online

Lepiej niech nie wprowadzają tego czasu online, tylko naprawią ostatecznie plakietki, bo mam golda ale nie mam plakietki :3

Najlepiej gdyby MPC usuwało użytkowników, którzy się nie logowali na konto z 3miesiące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...