Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwery Hamachi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z rejestracją na każdym serwerze metin2 Hamachi. Wyłączałem antywira i zapore, ale to nic nie dawało. Gdy chciałem grać, prosiłem Ga o założenie konta, ale gdy mi założył miałem błąd podczas łączenia. Oczywiście jestem na hamachi. Gdy próbuje wejść na stronę, po chwili ładowania, wyskakuje mi, że nie można odnaleźć strony.

Za pomoc daję Limit like+5.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

na początek odinstaluj i zainstaluj ponownie kartę sieciową hamachi...wtedy napisz jak wyniki a najlepiej zinstaluj nowszą wersje. Jeśli takową posiadasz zainstaluj starszą :)

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Pobrałem najstarszą wersje, bo najnowszą miałem. Mógłbyś jeszcze powiedzieć jak zainstalować ponownie kartę sieciową hamachi?

@Edit

Po pobraniu starszej edycji hamachi działa mi strona, za chwilę zobacze czy będę mógł wejść na serwer.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

na początek odinstaluj i zainstaluj ponownie kartę sieciową hamachi...wtedy napisz jak wyniki a najlepiej zinstaluj nowszą wersje. Jeśli takową posiadasz zainstaluj starszą :) <----------- Zrobilem tak i mi dziala i tobie tez powinno

95498489371961097919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...