Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciciek Mt2 [Hamachi]

zielaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur*a ! Jak widzę serwery Hamachi, to mnie krew zalewa ! Pliki z dupy, byle co pozmieniane, pewnie pasy do Navi zostały bez zmian .. Stawiam swój serwer ....

to stawiaj, a ciekawe jak ci wyjdzie ;>

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pytanie do Ga czy ty wgl zmieniłeś dmg broni albo coś bo jeżeli w tych plikach nie są edytowane dmg broni,a jest tak na 90 % to grając szamanem z wyborem itemu będe miał kose która posiada 5000 na ludzi około wbudowanego...

Opublikowano

Rykox/Derin jak kiedyś tylko kozakkox... Czy jak one sie zwaly. Pwdz. Rozumiem jak się uczycie to chociaż do tutka looknijcie. Coś tam się dowiecie, a nie na spontana serwy. ^^

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Kur*a ! Jak widzę serwery Hamachi, to mnie krew zalewa ! Pliki z dupy, byle co pozmieniane, pewnie pasy do Navi zostały bez zmian .. Stawiam swój serwer ....

Uwazaj bo potrafisz suczko

Opublikowano

Snake bo ty cos umiesz... Kazdy twoj serw to byl gotowiec bez edycji, wiec nie pierdziel farmazonow w postach z dzialu hamachi...

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Serwer Jest OFF Ale Przepraszam.. Nie ma Mnie często w domu.

każdy Ma Życie prywatne i swoje problemy Jeśli coś to możliwe że poprawie wszystko dodam może coś i wtsrartujemy na Maszynie Czyli normalnym Dedyku :]

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Zielaczek - jak możesz to wejdź na skype.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Dorób sieci.!

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...