Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]ExpBot Ravia

ROONEYMEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest jakiś exbot na serwer Ravia.eu.

Najlepiej aby był bez płatny,kiedyś był KamerMod jest on jeszcze?albo mod tk czy coś takiego.

Jeśli jest i działa to proszę o linki oraz o instrukcje jak zrobić krok po kroku.

Proszę was o pomoc.

Pozdrawiam rooneyasd

Opublikowano
metin2mod.tk

kaca to ty ??? :D

pobierasz pla wbijasz tam moda i jedziesz;) + wbijesz autopickup na wybrane itemy ( może nie działac bo mi nie działa narazie) i oczywiście dmg hacka albo poprostu szybkie bicie bez widoczności od kamera;) tam jest też farm bot do szukania metków bossow

pl ;)

Opublikowano

działa,tylko mam teraz taki problem że jak zrobiłem konto na zielonych i jak wchodzę na te konto przez moda sf to jestem na mapce u żółtych jak zrobić aby mod miał dodaną mapkę od zielonych?

Opublikowano

czy wie ktoś jak zrobić,albo jak dodać mapkę z zielonych? do moda,albo podmienić z zółtych na zielonych

oraz czy wiecie jak zrobić autopickup bo mi nie działa, zrobiłem wszytko według poradnika i wyskakuje http://iv.pl/images/36245931535964517857.png

niby źle wygenerowany server, jak dobrze wygenorować serw?

proszę o pomoc.

pozdrawiam rooneyasd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...