Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa dni temu wymieniałem części w komputerze na nowe ( Mobo, CPU, Ram i zasilacz ) Wtedy internet miałem sygnał 5/5 . Teraz na nowym komputerze ( nowy również win 7 ) mam zaledwie 1 kreske sygnału i co chwilę rozłącza internet . Probowałem wgrywać nowe sterowniki ale są aktualne i to nic nie pomaga .Mam również obok siebie drugi komputer który w tej chwili mam 5 kresek sygnału . Router jest jakieś 3-4 metry od komputera więc nie wiem w czym problem . Ma ktoś na to jakąś rade ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

zapomniałeś napisać co masz za karte

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wychodzi na to ze masz problem z anteną, albo źle dokręcona albo pękła przy gnieździe ścieżka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Spróbuje może zamienić kartę i tą moją włoże do drugiego komputera a tą pierwszą do mojego ( są takie same ) i zobacze czy to wina karty czy wina komputera.

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Niestety zamiana nie pomogła . Czyli to może być coś związane z systemem . Na poprzednim systemie win7 x32 działało dobrze a teraz na x64 cos nie za bardzo ;/

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

w czym nie pomogła ? jak słaby sygnał to ci już napisałem co jest powodem. płyta czy system nie ma nic wspólnego z taką usterką

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale mówie że przełożyłem kartę wifi z jednego kompa do mojego . Na tamtym kompie siła sygnału z tą kartą jest 5/5 a u mnie jest 2/5 więc z kartą jest wszystko w porządku coś na kompie musi być nie tak.

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...