Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd Hack Shielda

mamolek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dołączam się do pytania. Mam ten sam problem.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

A Dysk jest wyczyszczony? Możesz też spróbować obejścia HS.

Nie pomaga.

Opublikowano

Jakiś nowy Update hack shielda jest. Spróbuj usunąć swoje konto na pc wraz z all plikami i zrób nowe konto. (O ile jest to możliwe) Jak nie to sam nie wiem

H3ahenm.png

Opublikowano

Słuchaj kolego, miałem ten sam problem, pozbyłem się go ;)

Zainstalowałem windows 7 na wolnym dysku i po prostu przenoszę metina na dysk tam gdzie nie mam 7 ;D I działa.

Lubię pomagaĆ z Metin na gadu-gadu, zapraszam 2949422

Opublikowano

Kurde Palcio, weź nie spamuj. Jak sam na swoje ślepia widzisz kolega ma XPa tam na głownym koncie jesteś adminem -.- Powodem dla którego wyskakuje timeout jest genialna administracja ; o Metin2 aktualnie nie działa na wszystkich XP. Trzeba zainstalowac WIN7 i tam spatchowac metina!

Lubię pomagaĆ z Metin na gadu-gadu, zapraszam 2949422

Opublikowano

Kurde Palcio, weź nie spamuj. Jak sam na swoje ślepia widzisz kolega ma XPa tam na głownym koncie jesteś adminem -.- Powodem dla którego wyskakuje timeout jest genialna administracja ; o Metin2 aktualnie nie działa na wszystkich XP. Trzeba zainstalowac WIN7 i tam spatchowac metina!

Kumpel ma win XP i mu normalnie działa bez większego problemu...

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Kolega up mówi prawdę...

Też miałem taki problem, na win XP SP3 Net 4.5 wywalało ten błąd. Zainstalowałem Win 7Ultimate i śmiga jak ta lala.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Kolega up mówi prawdę...

Też miałem taki problem, na win XP SP3 Net 4.5 wywalało ten błąd. Zainstalowałem Win 7Ultimate i śmiga jak ta lala.

Czytaj co pisałem wyżej. Kumpel ma win XP i śmiga mu bez problemu.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Możliwe ,że HS wykrył jakieś wspomagacze. Przeczyść Rejestry + Dysk z tego.

Ja to od razu bym kupił nowego kompa.Z pierwszego błędu można wywróżyć że serwer dystrybuujący update plików Hackshield'a nie odpowiada co jest adekwatne do braku połączenia z internetem lub z wybranym hostem.

Zero racjonalnych rozwiązań.

Opublikowano

Hmn... Może spróbuj odpalić metina kompatybilnie do swojego systemu operacyjnego. Jak nie wiesz jak to napisz na PW.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Udało mi się rozwiązać problem. Co należy zrobić ?

Wchodzimy w opcje internetowe

1.647m7s.jpg

Następnie przechodzimy do zakładki jak na ss

vswvpb.jpg

I resetujemy ustawienia. Powinno już działać. Mi pomogło więc może wam też pomoże :D

Opublikowano

Udało mi się rozwiązać problem. Co należy zrobić ?

Wchodzimy w opcje internetowe

1.647m7s.jpg

Następnie przechodzimy do zakładki jak na ss

vswvpb.jpg

I resetujemy ustawienia. Powinno już działać. Mi pomogło więc może wam też pomoże :D

Coś pomogło ale teraz wyskakuje mi tylko ten drugi błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...