Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd Hack Shielda

mamolek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz co, też miałem taki problem, i po 10sec metek mi się włączył. Poczekaj około 20sec, może będziesz miał tak samo.

Opublikowano

Wiesz co, też miałem taki problem, i po 10sec metek mi się włączył. Poczekaj około 20sec, może będziesz miał tak samo.

Ładuje mi się pasek aktualizacji HS'a, dochodzi do dwóch kresek, przez 5 minut nic się nie dzieje i wyskakują te błędy.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Pierw sprawdź czy firewall ani zaden antywirus nie blokuje metina. Lub spróbuj patchować przez konto administratora odpalająć patcha jako administrator. Jeżeli nic nie znajdziesz to tak .... :

Pierwszy sposób

1. Panel sterowania --; Centrum sieci i udostępniania
2. Odszukujemy link prowadzący do Połączenie lokalne

3. Klikamy Właściwości
4. Na liście odnajdujemy i klikamy Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4)
5. Interesuje nas opcja druga, zaznaczamy tam Użyj następujących adresów serwerów DNS
6. Wpisujemy jako preferowany serwer DNS 208.67.222.222
Wpisujemy jako alternatywny serwer DNS 208.67.220.220
7. Zaznaczmy opcję Sprawdź przy zakończeniu poprawność ustawień i klikamy OK
8. Zamykamy wszystkie okna i restartujemy komputer.
Drugim sposobem jest podłączenie sie do czyjegoś neta, najlepiej inny operator i patchujesz od nowa grę... najlepiej od nowa zainstalować oraz wszystkie patche na czyims necie.
Możesz jeszcze spróbować usunąć folder hshield i patchujesz :)

Opublikowano

Pierw sprawdź czy firewall ani zaden antywirus nie blokuje metina. Lub spróbuj patchować przez konto administratora odpalająć patcha jako administrator. Jeżeli nic nie znajdziesz to tak .... :

Pierwszy sposób

1. Panel sterowania --; Centrum sieci i udostępniania
2. Odszukujemy link prowadzący do Połączenie lokalne

3. Klikamy Właściwości
4. Na liście odnajdujemy i klikamy Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4)
5. Interesuje nas opcja druga, zaznaczamy tam Użyj następujących adresów serwerów DNS
6. Wpisujemy jako preferowany serwer DNS 208.67.222.222
Wpisujemy jako alternatywny serwer DNS 208.67.220.220
7. Zaznaczmy opcję Sprawdź przy zakończeniu poprawność ustawień i klikamy OK
8. Zamykamy wszystkie okna i restartujemy komputer.
Drugim sposobem jest podłączenie sie do czyjegoś neta, najlepiej inny operator i patchujesz od nowa grę... najlepiej od nowa zainstalować oraz wszystkie patche na czyims necie.
Możesz jeszcze spróbować usunąć folder hshield i patchujesz :)

Próbowałem 1 sposób, nie pomogło, drugi jest nie do zrealizowania ponieważ mieszkam w małej wsi i tylko ja oraz kumpel posiadamy neta i jest on z jednego operatora. Próbowałem wiele razy usunąć folder hshield i nie pomagało.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

mam ten sam problem... ;/ też mam XP wiesz co zrób? załatw sb zpaczowanego metina(pl) do winrara wypakuj go i dziala (tylko świeżo po wypakowaniu) pozniej musisz tak stale wypakowywać żeby grac nie wiem o co biega ale sam do tego doszedłem.. ;/

Opublikowano

Uruchom jako administrator, a jeśli nic nie pomoże to wykasuj all pliki metin2.pl i pobierz all odnowa. Najlepiej nie patchowanego. Miałem czasem taki sam problem, ale kompa zresetowałem i zadziałało all. Daj LIKE :)

Opublikowano

Uruchom jako administrator, a jeśli nic nie pomoże to wykasuj all pliki metin2.pl i pobierz all odnowa. Najlepiej nie patchowanego. Miałem czasem taki sam problem, ale kompa zresetowałem i zadziałało all. Daj LIKE :)

Nie pomogło. Nadal nie działa, ładuje się do dwóch kresek i dalej nie chce "iść"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...