Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Kod z Cd-Action

Awangard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie dzisiaj gazetke Cd-action i teraz prossze o pomoc. Gdy wpisałem go napisało ze został juz wykorzystany. Czy ten kod dawali go do wszystkich gazet czy jakis bład mam ?

Opublikowano

Nie, każdy kod jest inny. Napisz z tą sprawą do supportu wot-a. Wątpie aby kod był już wykorzystany, chyba że ktoś spisał go w jakiś magiczny sposób z płyty. Jeżeli kupowałeś go w większym sklepie, istnieje takie prawdopodobieństwo. Sam na własne oczy widziałem jak rozrywali folie i wyciągali płyty, potem znowu ją sklejali... Jest to mało prawdopodobne, ale możliwe. Sprawdź jeszcze raz czy dobrze przepisałeś kod, ponieważ może pomyliłeś litere/cyfre. Jak nie, to jedyne co ci zostaje to support !

Opublikowano

tam są dwa kody jeden jest dla graczy którzy mają juz konto a drugi kod jest dla graczy którzy tworzą dopiero konto i dostają 2200 golda a ci co maja dostają 1200 może wpisujesz ten co jest dla graczy co dopiero zaczynają zabawe z WOT: )

Opublikowano

tam są dwa kody jeden jest dla graczy którzy mają juz konto a drugi kod jest dla graczy którzy tworzą dopiero konto i dostają 2200 golda a ci co maja dostają 1200 może wpisujesz ten co jest dla graczy co dopiero zaczynają zabawe z WOT: )

Takim Geniuszem to jeszcze nie jestem;). Wpisywałem kilka razy juz kod dla ''Stałych Graczy'' I nic ze wykorzystany jest.Napisałem do supportu chociaz nie wiem czy to cos da :(.

Opublikowano

raczej nie da bo to nie wina WOT tylko pewnie ktoś ten kod wykorzystał , każdy może napisać do supporta że mu nie działa i by dostawał golda z a darmo xD ale mi się wydaje że nic z tym nie zrobisz

Opublikowano

Cała Polska tylko gdzie jest mozliwosc tam kradna.. Kupiłem to w Kiosku-Ruchu. Kazdy wie jak on wyglada 5x2m jeden lewy regał i to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...