Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewaz temat "nie wiesz jak zarobic..." zostal zamkniety pisze na nowo.

A wiec chcialbym zarobic na bodzie ( duzo ) do ulepszenia fms'a i wbicia skilli na min. M8.

Lvl 31 sura Wp serwer 8 ( onyks )

posiadam odpowiednia liczbe medali do boja.

Eq

-FMS +5 sr 40 kd +4 ( kupilem +5 a po 14 bodziach siedzi dalej na +5 )

-YY +9 1,5k pz kd def +3 drugie zjarane

-EBO +7

-srebrna +9

-5katna +7

-helm na 1lvl +6 ( nie mam kaski nalepszy, a poza tym nikt nie sprzedaje )

i teraz pytanka

1. Jak wbije 35 i boja to gdzie mam zarabiac ?

- w M2 czy lepiej dolina czy pustynia ( metki ) i uzasadnijcie dlaczeg tam np. Bo dropia kamyki duchowe :-P

2. Jak dlugo pociagne z takim eq i kiedy mam zaczac je zmieniac ?

3.przez jak dlugi czas mam dropic zeby zarobic na ku i lepsze eq na wyzszy lvl i podciagniecie tego fmsika. ( kupie rekawice zlodzieja )

Ps. Mam zapas ok 45 ku czar. Zbroja 15 czar. Ostrze i ok 1000SM

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

1.Osobiście polecam m2 z rękawicą ale możesz też dolina :)

2.Jakbyś jakimś cudem zdobył troche kasy kup coś z abs na strzały i tarcza z nno by sie przydała na metki w dolinie

3.Jak sie zmusisz :) to w ok. kilku dni powinieneś wydropić sporo kasy

PS. Radze wbić czarowane na większe m przyda sie :)

@Edit lepiej dolina ponieważ kamyczki ogonki węża+ i inne ulepszacze :P

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wbij 35, zrób boja. I idź na BO expić postacie do 30lv najlepiej buffki. Na 30lv dostaniesz 5bodzi ze szkaty.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

1.Osobiście polecam m2 z rękawicą ale możesz też dolina :)

2.Jakbyś jakimś cudem zdobył troche kasy kup coś z abs na strzały i tarcza z nno by sie przydała na metki w dolinie

3.Jak sie zmusisz :) to w ok. kilku dni powinieneś wydropić sporo kasy

PS. Radze wbić czarowane na większe m przyda sie :)

@Edit lepiej dolina ponieważ kamyczki ogonki węża+ i inne ulepszacze :P

fajnie powiedziane przyda mi sie łap like na zachete :D

Opublikowano

Nie wiem, na co ci nno w doolinie, przecież tam nic nie omdlewa -,- Ja bym proponowal m2 do czasu zrobienia takiego eq żebyś nie musial uciekać przy metkach 45. Koniecznie ogarnij buffa z blogo na m jako pierwsze i skilluj go, potem będziesz sobie za to dziękował ;] Jak się dorobisz w m2 (a da się) jedź na pustynie na metki 40/45/50 - kamole, ow+ i wiadomo cenne ulepy inne. W tym czasie dopóki nie ogarniesz takiego eq jakie chcesz czytaj skille, nie śpiesz się z lv, na to zawsze jest czas. Priorytet to eq. Ile ja już spotkalem takich postaci 75 co biegają w bogach +6 bo nie zrobili postoju żeby zarobić na eq czy chociaż podgonić biologa. Buff, eq, skille, potem dopiero lv tyle ode mnie ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dolina ale podstawa to kozaki +9 nawet bez hp bo jak nie bedziesz mial to luczniki beda Ciebie doslownie "zjadac" , dobrze tez miec fms/riba 25% sr + . Jezeli myslisz o m2 to najlepiej zainwestowac w bron fms/rib sr 25% +

Opublikowano

Dolina ale podstawa to kozaki +9 nawet bez hp bo jak nie bedziesz mial to luczniki beda Ciebie doslownie "zjadac" , dobrze tez miec fms/riba 25% sr + . Jezeli myslisz o m2 to najlepiej zainwestowac w bron fms/rib sr 25% +

pisalem ze mam +5 sr 40% i musze go do +9 wykuc

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

A wiec chcialbym zarobic na bodzie ( duzo ) do ulepszenia fms'a i wbicia skilli na min. M8.

Eq

-FMS +5 sr 40 kd +4 ( kupilem +5 a po 14 bodziach siedzi dalej na +5 )

-YY +9 1,5k pz kd def +3 drugie zjarane

-EBO +7

-srebrna +9

-5katna +7

-helm na 1lvl +6 ( nie mam kaski nalepszy, a poza tym nikt nie sprzedaje )

i teraz pytanka

- w M2 czy lepiej dolina czy pustynia ( metki ) i uzasadnijcie dlaczeg tam np. Bo dropia kamyki duchowe :-P

2. Jak dlugo pociagne z takim eq i kiedy mam zaczac je zmieniac ?

3.przez jak dlugi czas mam dropic zeby zarobic na ku i lepsze eq na wyzszy lvl i podciagniecie tego fmsika. ( kupie rekawice zlodzieja )

Ps. Mam zapas ok 45 ku czar. Zbroja 15 czar. Ostrze i ok 1000SM

1.Zarabiaj w m2 na metinach /loch małp łatwy na skalistej małpie

2.Eq spokojnie starczy do 55 i wtedy też zacznij je zmieniać

3.Nie da sie tego określić . Wszystko zależy od szczęścia jaki itemek ci z metina dropnie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Eq

-FMS +5 sr 40 kd +4 ( kupilem +5 a po 14 bodziach siedzi dalej na +5 ) Jak najszybciej do +9, bo fajne ma średnie. Możesz łatwo go zrobić do +9 bodziami ze skrzynek na 30.

-YY +9 1,5k pz kd def +3 drugie zjarane Jeśli lubisz trochę ryzyka możesz mieszać bonami ze skrzynek na 20, 1,5k hp to nie jestnajlepszy bonus jak na dzisiejsze standardy zbroji 34, ja mam 10% do pz, 2k hp i 10% abs na strzały po 12 zmiankach, więc moim zdaniem warto.

-EBO +7 Nie jest to priorytet, ale w niedalekiej przyszłości postaraj się o +9, najlepiej z przetopami. Naprawdę dużo dają.

-srebrna +9 Jeśli jest bez bonów to sprzedaj i kup 2k hp, wyjdziesz na + jeśli chodzi o bilans hp, a np. na Solarze jeszcze byś zarobił na takiej wymianie :)

-5katna +7 Zostaw sobie, na 41 kup sobie okrągłą +7 albo lepszą jak będziesz miał więcej kasy, druga tarcza w jaką powinieneś się zaopatrzyć to jakiekolwiek nno, ale to jak już trochę zarobisz.

-helm na 1lvl +6 ( nie mam kaski nalepszy, a poza tym nikt nie sprzedaje ) Tak samo jak z tarczą, na 41 kupisz sobie +7 i będzie dobrze, a jak będziesz dropił na 35 to Ci wystarczy. Hełmy się łatwo ulepsza(ulepszacze są tanie) więc jak chcesz możesz kuć do +7+8+9.

i teraz pytanka

- w M2 czy lepiej dolina czy pustynia ( metki ) i uzasadnijcie dlaczeg tam np. Bo dropia kamyki duchowe :-P Ja siedziałem na pustyni wpkiem na 41 lvlu, czemu 41 a nie 55 albo 35? bo musiałem mieć minimum 41 żeby ożenić go z bufką. To nie ma dużego znaczenia, na 35 możesz i tu i tu, ja Ci polecam przejeżdżać zawsze m2 a potem na pustynie :) Nie będzie Ci się tak nudzić i zawsze większa szansa na metka.

2. Jak dlugo pociagne z takim eq i kiedy mam zaczac je zmieniac ? Moim zdaniem jak tylko zaczniesz zarabić kasę, powinieneś zmieniać eq :P oczywiście na potki i ku musi Ci starczyć, ale nie odkładaj kasy, zmieniaj eq :) U góry Ci napisałem co na co powinieneś zmienić :P

Zależy jak Ci się poszczęści oraz kiedy i ile będziesz grał. Zrobienie fmsa to na moje oko tak ze 2-3 postaci 30 lvl, sam musisz sobie policzyć ile zajmie Ci nabicie :)

Ps. Mam zapas ok 45 ku czar. Zbroja 15 czar. Ostrze i ok 1000SM PS. Nie wbijaj zbroji na m tylko strach, sam tak mam i nie żałuje, a znam wiele osób które żałują dania w zbrojkę :)

A Co z resztą biżuterii ? Mam nadzieję że masz chociaż 1k hp w naszyjniku i butach, bo bez tego sobie nie podropisz :)

Mam nadzieję że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...