Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno yang

meciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są nawet dużo ,ale większość takich stron to fake strony naciągające na kasę.Jęśli nie masz konta w banku itp i dlatego nie chcesz kupować na allegro to dogadaj się ze sprzedawcą czy zgodzi się np na doładowanie do telefonu.Ja polecam allegro

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Nie polecam kupować z innych stron , praktycznie większość to oszuści i złodzieje, jak już chcesz kupić to polecam tylko i wyłącznie allegro.

xD 

Opublikowano

Kupuj tylko z Allegro.
Dogadaj się z rodzicami np. daj im do ręki pieniądze które chcesz wydać na yang a niech zakupią Ci przelewem.

SMS możesz zostać po prostu oszukany.

Opublikowano

@Sorki za off top. Może i dostane za tego posta minusa ale mniejsza.

Grałem dawno dawno temu na onyksie. Mam tam już wyjebitne konto z 65lvl militerem i biżu 5b, z /attacksel w modzie ogarnia spokojnie v2*. Body oczywiście.

Ebo +9 5b pro na dt
Zelak +9 5B pro na dt. itd.

Ribki nie ribki. wszystko.

Niestety metin znudził mi się, przeniosłem się na lola i owe eq chciałbym sprzedać za sms do tej właśnie gry na rp.
Jeśli ktoś był by chętny moge pokazać całe eq od teraz.
NIE OSZUKUJE BO PO CO MOGE NAWET DAĆ PIERWSZY EQ!!!!

Opublikowano

Ja kiedyś na jakiejś stronie się właśnie na te sms nabrałem i straciłem20 zł a nic nie dostałem polecam zdecydowanie allegro ....

sygna_player.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...