Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem ;P

loginfrajer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam następujący problem z grą a mianowicie z myszką ,gdy włączam metina myszka chodzi normalnie lecz gdy zaloguje się na postać i załaduje się gra myszka mi się przycina jak nią ruszam nie wiem o co chodzi dzieje się to tylko na cliencie metin2 od z8games na innych mam normalnie proszę o pomoc z góry dziękuje :>

Prosze oto config:45942185562056897502.jpg
@Etladd
Ten client został pobrany ze strony głównej jest to client do globalnego metina ;)

Opublikowano

To jak masz z innych normalnie to poprostu cielnt z tego z8games jest jakiś przylagowany.. Nie możesz pobrac metina ze strony głównej ._.?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Przyłączam się do pytania, mam tak samo od około miesiąca. Jak się zatnie to nawet kamery nie mogę obrócić pomaga tylko od nowa włączony metiwm

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

SS z Config się na pewno przyda.

Jezeli dzieje się to tylko podczas gry w metina na pewno pomoże reinstall clienta gry lub kombinacja Q+E.

Opublikowano

Mi się wydaję że jest to poprostu wina przylagowania metina. Szczególnie jeśli chodzi o pandore - serwer z ogromną liczbą ludzi a niekoniecznie przystosowanym sprzętem. Jeśli myszka działa normalnie w innych gracz itp. to znaczy że problem leży po stronie metina, a ustawień myszki się nigdzie nie zmienia, więc wyjaśnieniem mogą być tylko lagi albo błąd w cliencie.

Opublikowano

Mi się wydaję że jest to poprostu wina przylagowania metina. Szczególnie jeśli chodzi o pandore - serwer z ogromną liczbą ludzi a niekoniecznie przystosowanym sprzętem. Jeśli myszka działa normalnie w innych gracz itp. to znaczy że problem leży po stronie metina, a ustawień myszki się nigdzie nie zmienia, więc wyjaśnieniem mogą być tylko lagi albo błąd w cliencie.

dokładnie w godzinach szczytu nie da sie myszką ruszyć np. teraz gdy gra mniej osób myszka działa lepiej aczkolwiek nie doskonale :) Masz Lajka :D

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Config jest dobrze ustawiony , jeżeli masz avasta wyłącz go lub inne programy pracujące w tle . Powinno to pomóc.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jeszcze jak masz lagi to pozamykaj wszystko co chodzi i wyłącz najlepiej wszystko co Ci się włącza na starcie kompa.

Zakładka "Autostart" w "Start" na xp, a w innych to chyba panel sterowania(dodaj usuń programy). Można też za pomocą jakiegoś programu odsyfiającego.

Opublikowano

SS z Config się na pewno przyda.

Jezeli dzieje się to tylko podczas gry w metina na pewno pomoże reinstall clienta gry lub kombinacja Q+E.

niestety Q+E i reinstal nie pomaga

a co do twojej wypowiedzi to szczerze wątpie że za te lagi odpowiedziany jest sprzęt na którym jest postawiony ten metin , ponieważ jest to global i nigdy wcześniej nie mialem tego problemu z myszką :P

sprobóje jeszcze powyłączać procesy

@edit niesttety wyłączanie zbędnych procesów też nie pomogło chyba dam sobie spokój i poczekam na fuzje z8games z metin2.sg :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...