Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Supports op

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy się chwalą, to Ja się pochwalę. Taki mały trolling z mojej strony, jak widać. Opłaciło się. W Late tylko Vayne trzymać przy życiu i wygra całą gre za nas. Najfajniej było jak miała jakieś 100 hp + full heal ze strony soraki i mojej. znowu 2000 hp + 700 tarczy. No ale do rzeczy.

79485247415011165337.png

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja tu tylko tarczowałem

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

pewnie krzyczales jak grales za kazdym razem tarcza szmato :D jak rojo

Nie, nie krzyczał. Jest bardziej ogarnięty nawet jeśli miałoby to być dla żartu

Ładnie Karmą , strach pomyśleć co będzie po reworku :D

Opublikowano

Karma jest strasznie mocna i niedoceniana, tyle, że przy obecnej mecie nie opłaca jej się pickować.

Jeżeli mają postacie które nie wiem... mają po prostu skille które pozwalają na ucieczkę co 4-5 sek. A karma ma ładowanie ulti co 20 sek to jest po prostu bezużyteczna. Gdyby nie to ładowanie, to by była nawet banowana.

I nie, nie krzyczałem. Roja nawet nie znam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...