Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przycisk power w laptopie

BarTeXiN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , moj brat wylał herbate na mojego laptopa i przycisk power nie działa.. Zna ktos jakis sposob , zeby laptopa innym sposobem włączyc ?

Opublikowano

no to przyjdzie zapomnieć o uruchomieniu jak usiłowałeś go załączyć kiedy był zalany

niech wyschnie to MOŻE ruszy jak nie to serwis ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

2UP

Tak

@UP

Został zalany jak był włączony.Jak przyszedłem to był tryb awaryjny.Wyłaczyłem go i zostawiłem , zeby sie wysuszył..I teraz nie chce sie właczyc.

Opublikowano

To lepiej poczekaj z 6-7h aż wyschnie i potem próbuj. Jeśli go teraz odpalisz gdy jest zalany możesz uszkodzić podzespoły i nie tylko. Jeśli nie będzie Ci działać potem to serwis, samemu lepiej nic nie kombinuj.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dzieki chłopaki , sam się włączył , pisze z niego klawka sie spi******** , jaka polecacie kupic , taka tymczasowa ?

Opublikowano

byle co na usb, byle działało . wymiana klawiatury to ok 30 do 100 zł i samemu zrobi bez odkręcania praktycznie laptopa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...