Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Creative Fatal!ty - tylko dla doświadczonych

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z moimi Creativami, wiem że nie są to jakieś wybitne słuchawki, ale mnie one starczą.

Uszkodził mi się od nich sterownik głośnością - najechałem na niego fotelem od komputera ;P

No i poszedł w drobny mak, moje pytanie jest takie czy jak zlutuje te kable bez tego sterownika to będą śmigać?

Wiem że już bez regulacji głosu, ale mimo to pytam. Kolor do koloru i powinno być okej?

Ewentualnie jeżeli ktoś się orientuje czy dostane taki kabel gdzieś w necie/sklepie, linkować jeżeli można.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Zlutuj kolor do koloru, będą na 100%

Mam dla Ciebie radę. To nie są słuchawki do podłączania do kompa (wysoki opór, 32 czy 50 Ohmów) podłączaj je tylko przez wzmacniasz lub głośniki (nawet jakieś słabe) bo zintegrowana karta w kompie dostarcza za małą moc żeby dobrze grały

Opublikowano

Nie zawsze chyba korzystasz z mikrofonu, porównaj sobie jakość dźwięku to nigdy ich nie odłączysz od głośników :p

Opublikowano

Na 100%, ten włącznik od mikro znając życie działa na zasadzie przesunięcia jakiejś blaszki przewodzącej sygnał lub czegoś takiego, regulacja głośności potencjometr który zmniejsza/zwiększa napięcie, jak podłączysz na stałe (zlutujesz) w teori powinno działać cały czas na 100% "mocy"

Opublikowano

Będzie działać, tylko pamiętaj że nawet jak kabel wygląda jak goły kabel, to i tak ma laminat i trzeba go wypalić, bo inaczej nie będą działały.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@UP głupi nie jestem, jako takie doświadczenie mam.

@TOP

done, zrobione, działają aż miło :)

@TrueFaith

rzeczywiście podłączyłem pod głośniki i lepsze efekt o wiele.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...