Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tank

TraX332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam pytanie, jak zrobić dobrego tanka?

Jak narazie wybrałem Fire, Hand Blaster, fly. Czy to dobre połączenie ? I jak rozkładać skille ?

Potrzebuje pomocy bo pomimo tego ze jedna postacią już nabiłem 30 lvl wciąż nie orientuje się dobrze w tej grze, bo przez cały czas grałem sam i nie miał mi kto wytłumaczyć :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego że tank powinien mieć bardziej bronie melee ale jeśli dobrze Ci się gra hand blaster to nic przeciwko. Grając tankiem potrzebujesz mieć jak najwięcej czynników: Defense, Health, Dominance a do PvP zamiast Defense, Toughness(o ile dobrze piszę).

Opublikowano

po 1: fire to dps a nie tank

po2 ice to tank

po3 do ice polecam bow wiem ze bow bardziej pasuje do dps'a ale dobrze sie spisuje z buffem ktory dodaje efekt lodu do broni.

po4 acrobatic dobrze pasuje do tank'a jezeli chcesz go miec na PvP z racji tego iz ma kilka przydatnych skill'i jak unikanie ciosow przez X sekund przyciaganie do sciany poziomo/pionowo.

Opublikowano

fire to nie tank...

koles mnie rozjebal

Nie wiem czy umiesz czytać, ale napisałem że nie ogarniam jeszcze tej gry :) dla tego zamiast napisać takie gówno mogłeś spokojnie to napisać

Opublikowano

fire to nie tank...

koles mnie rozjebal

a twoim zdaniem jaka role pelni fire?

sa cztery podstawowe role: dps tank healer i controller

fier jest typowym dps z racji dalekosieznych skilli jak i aoe

ice typowy tank z racji duzego agro

healer i troll wedle uznania

tak jak trax mowi on sie nie zna ja juz dobrze nie pamietam ale nie wyjezdza nikt z takimi tekstami. masz swoja opinie-wypowidz sie a nie krytykuj:)

Opublikowano

ze niby fire ma slabe aggro? ze niby fire po znerfieniu jest taki dobry w roli dps'a? pozdro & pocwicz

zeby o czyms rozmawiac miej chociaz podstawowe pojecie. aggro oczywiscie jest wywolywane skillem, ale zalezy od dominacji a nie od powera (czy to fire czy to ice aggro bedzie takie samo).

na pewno w loadoucie powinny byc zarowno skille self-healing (samo leczace), jaki pullujace/zbierajace aoe

skusilbym sie na taki loadout: fiery weapon, immolation, backdraft, inferno, tornado pull i moze reignition na supercharge.

Opublikowano

ZxExUxS nie wprowadzaj ludzi na forum w błąd.

Fire,Ice, i Earth te moce są pod Tanka.

Fire Tank opiera sie na self buffie na hp oraz self healu.

Co do broni to polecam Two Handed lub Staff ze wzgledu na male atak.Hand Blaste odradzam... Jest to broń bardziej dla Trolla lub Healera.

Powery

Loadout: Enflame / Burning Determination / Backdraft / Immolation / Burnout / Reignition

SP polecam dodawać w:

1.Dominance oraz Def. (Dominace odpowaida za agro,a Def nie muszę tlumaczyć :) )

2.Hp (podnosi bazowe Hp w statystykach)

3.Restoracja ze wzgledu na skille leczace.(zwiększa self heala)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...