Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Support

Grande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, około 14-15 marca wygrałem karte na rp z lolkinga, lecz ona działa tylko na NA. W emailu admin lolkinga napisał mi że jeśli nie jestem z NA to jak napiszę do supportu to mi to rp doładuje. A więc napisałem dostałem po 1 odpowiedź i od razu podałem dane które musiałem i nagle 5 dni czekania i nic. Napisałem kolejną wiadomość do supportu 20 marca i mi odpowiedzieli 3h później że muszą to komuś przesłać i on mi odpowie. Więc moje pytanie jest takie, ile jeszcze musze czekać i czy nie lepiej napisać do polskiego support ( pisałem do angielskiego )

graphic.png

Opublikowano

Napisz do polskiego, bo czasami szybciej odpisują niż angielski support. Potem pozostaje ci tylko czekać. Oni mają chyba miesiąc na opisanie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na odpisanie mają miesiąc, nie muszą odpisywać tobie w czasie kilkunastu minut :)

Imho. taka akcja nie przejdzie, lepiej wymienić z kimś kartę, np. na allegro czy jakimś forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...