Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja: HellCabal Episode 8 !

cabaldream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HellCabal to nowy serwer medium rate, który szybko się rozwija!

Serwer ma epizod 8 i jest ciągle rozbudowywany o nowe funkcje, takie jak konwerter, który pozwala na zamianę coinów wydropionych w grze na CC, nowe bossy, itp. !

Serwer nie posiada Rebornów oraz super itemków w sklepie (typu zbroje, bronie itp.), po to aby nie było zbyt wielu pro graczy za CC ;)

Rate:
EXP: 250x
Skill EXP: 250x

Pet EXP: 30x

Craft EXP: 30x
Alz: 25x
AXP: 10x

WEXP: 4x

Itemki z mobka: 1

Info o Serwie:
*W pełni działający Epizod 8*

*Battle Mode 3*
*Agent Shop*
*Osiągnięcia*
*Nowe Questy*
*Nowe Dungeony*

NEW * Top 3 Weekly Voters Reward System * NEW

NEW *POCZĄTKOWY SET* NEW

NEW *100 statów na nowych postaciach!* NEW

*Unikalny System Osiągnięć*

Arcane Trace
Nowe Typy Premium
Podwojone DP dla wyższych dungów

*Dodatkowe Bossy*

*Konwerter Coinów*
*Większy drop z Bossów*
*Profesjonalni GMi*
*Tygodniowe Eventy*
*Anty-Cheat*

Zapraszamy do rejestracji już dziś !!!

Strona:

http://hellcabal.com/

Forum:
http://forum.hellcabal.com

Facebook:
https://www.facebook.com/HellCabal

post-829550-0-19754400-1364033695_thumb.jpg

post-829550-0-25907100-1364033814_thumb.jpg

PS Nie jest to polski serwer.

Opublikowano

elo mam problem klikam luncher odpala sie klikam start wyskakuje mi w prawym dolnym rogu X-Trap wyłącza sie i nic się nie dzieje

Masz zainstalowane najnowsze sterowniki? .NET Framework 4? Wyłączony antywirus przy instalacji?

Przy okazji, HellCabal ma teraz nową mapę, Arcane Trace, włączone TG co 4 godziny, oraz dużo więcej zmian które znajdziecie na forum!

Opublikowano

Masz zainstalowane najnowsze sterowniki? .NET Framework 4? Wyłączony antywirus przy instalacji?

Przy okazji, HellCabal ma teraz nową mapę, Arcane Trace, włączone TG co 4 godziny, oraz dużo więcej zmian które znajdziecie na forum!

tak nic nie moge włącza mi sie cabal klikam start wyskakuje x-trap i nic

Opublikowano

tak nic nie moge włącza mi sie cabal klikam start wyskakuje x-trap i nic

Edytowałeś plik hosts w folderze Windowsa? Jak tak, to przywróć go do takiego jaki był, czyli usuń linijki dotyczace xtrapa... (Jeśli dodałeś je żeby grać na innych serverach, to usuń je żeby nasz cabal sie wlaczyl)

Opublikowano

Edytowałeś plik hosts w folderze Windowsa? Jak tak, to przywróć go do takiego jaki był, czyli usuń linijki dotyczace xtrapa... (Jeśli dodałeś je żeby grać na innych serverach, to usuń je żeby nasz cabal sie wlaczyl)

Podaj swoje gg lub skype jak masz bo nie kapuje.

Opublikowano

Nasz kolejny update wprowadza całkowicie nowy i unikalny System Osiągnięć, dzięki czemu za robienie dungów na stronie dostaje się achievementy, za które można dostać itemy, kase, honor lub nowe skille!

Opublikowano

Nasz kolejny update wprowadza całkowicie nowy i unikalny System Osiągnięć, dzięki czemu za robienie dungów na stronie dostaje się achievementy, za które można dostać itemy, kase, honor lub nowe skille!

nie dziala

Opublikowano

Jak zainstaluje patch ze strony do zwykłego clienta to zadziała?

Jak client to EP8 jak na innych servach to tak, powinno zadziałac. Oczywiście bardziej polecam pobranie pełnej wersji z naszej strony :P

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Strona Off forum Off działa ten server jeszcze???????????

Mamy przerwe około dwutygodniową na naprawę błędów technicznych^^ Jak dobrze pojdzie, moze bedziemy z powrotem juz w ten weekend.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej panie po tej przerwie i update nie mogę wbić na serwa włączam Lanczera ładuje się i wyskakuje komunikat o błędzie.

Opublikowano

Ej panie po tej przerwie i update nie mogę wbić na serwa włączam Lanczera ładuje się i wyskakuje komunikat o błędzie.

Serwer nie jest jeszcze online, admin pracuje nad ostatnimi poprawkami i zmienia kilka rzeczy. Poczekajcie jeeszcze troszke ;P

Jest jakaś polska gildia ?

Tak, są tu polskie gildie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...