Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Download Wrpsp

Flinston123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Słuchajcie mam problem . Otóż nie grałem w warrocka juz od ponad Pół roku... grałem też na wrpsp. I tutaj pojawia się problem . Gdy próbuje go ściągnąć z oficjalnej strony wrpsp to się nie da... w taki sposób że kiedy klikam free download a nie premium download to i tak każe mi kupić premium download... I tutaj rodzi się prośba :P Moglibyście "zuplowadować" Wrpsp na inną stronkę ?? Bardzo proszę o pomoc :)

Opublikowano

klikasz skip ad( w górnym rogu ) > jak pojawi CI się reklama ( kup gold... [czy jakoś tak] ) zamykasz klikając na " x " czekasz 1 min, wpisujesz koda i pobierasz za free ;)

I następnym razem sprawy związane z wrpsp pisz w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/853484-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-warrock-private-server-project/

Opublikowano

Zobacz jak ja to tłumaczę :D

Nie musisz wysyłać sms-a.

W okienku po prawej stronie będzie wait a 5 second czy coś takiego. Czekać pięc sekund i klikasz na :

cce6pi.jpg

Skip Ad.

Potem pojawi Ci się takowa informacja :

tvqyzf.jpg

Klikasz download Client base i czekasz znowu 5 sekund. Klikasz skip ad :

cce6pi.jpg

I pojawi ci się link deposit files tutaj :

v889mx.jpg

Które jest w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/845612-download-wrpsp/ Pierwszy link, więc nie warto się bawić w atflaj :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ej nie wiem czy ja coś źle robie czy jestem taki głupi ale jak klikam regularne pobieranie to każe mi i tak kupić jakieś premium ;/

@Edit Dobra sprawa rozwiązana ... Najwidoczniej byłem taki głupi. Dzięki za pomoc chłopaki :):)

@Edit 2 Aaaaaa i macie jeszcze po "Lajku" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...