Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pogoda]Czy już u was wiosna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jak tam wasza pogoda ;_; ? u mnie :

1364031834-U470972.jpg

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

U mnie tymczasowo za oknem -4 stopnie , w nocy dochodzi do około -15 , śniegu bardzo dużo , ciężko przejść ulicą czy też chodnikiem ...

Mam nadzieję że na Lany Poniedziałek jak co roku będę mógł wyjść w krótkich spodenkach i krótkiej koszulce goniąc panienki z wiadrem wody B)

Opublikowano

U mnie tymczasowo za oknem -4 stopnie , w nocy dochodzi do około -15 , śniegu bardzo dużo , ciężko przejść ulicą czy też chodnikiem ...

Mam nadzieję że na Lany Poniedziałek jak co roku będę mógł wyjść w krótkich spodenkach i krótkiej koszulce goniąc panienki z wiadrem wody B)

Zamiast Wody weź zrób kulki ze śniegu :D.Ponieważ prawdopodobnie wiosna ma być w kwietniu dopiero

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zajebistą mamy tą zimę.....Tejże wiosny....

U mnie śniegu pełno + 20 cm, ale słoneczko ładnie teraz grzeje.

Taką mamy Polskę, że u nas tylko dwie pory roku panują, czyli zima i jesień.

W tamtym roku, gdy na Wielkanoc poszedłem do kościoła nie potrzebna była bluzka, bo taki był upał, a teraz...?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

U mnie idzie wiosna ! :) .
Leży śnieg, co prawda , ale w danej chwili jest słonecznie .
Na podwórku -5 stopni, ale zero zachmurzeń, uwielbiam te dźwięki piłującego drzewa :)
Pogoda na najbliższe dni ( u mnie ) :
Jutro : -2
Pon : -1
Wt : 0+/-
Środa : 0
Czw : -1
Pt : 0+/-
So : 3+
Ndz : 4+
Pon : 6 +
Wt : 7+
Śr : 7+
Cz : 7+
Pią : 7+
Już następny tydzień zapowiada się naprawdę świetnie ! :) .
Temperatura nie będzie spadać poniżej 0stopni , aż do 7. :D .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

omg.. je*ana zima.Rok temu na dyngusa to w krótkim rękawku i spodeńkach a pod wieczór ubrać bluze i git, a teraz to rękawiczki,szaliczek i jedziemy lepić kulki ze sniegu.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Kurwa, nie sądzę xD

Wątpię żeby tyle śniegu stopniało w tydzień.

Opublikowano

W nocy było ponad -15 stopni, teraz -4 stopnie, ale ładnie słoneczko świeci. Mam nadzieję że do Wielkanocy przyjdzie prawdziwa wiosna.

Opublikowano

W nocy było ponad -15 stopni, teraz -4 stopnie, ale ładnie słoneczko świeci. Mam nadzieję że do Wielkanocy przyjdzie prawdziwa wiosna.

To też zależy gdzie mieszkasz, ja myślę, że i u mnie będzie już prawdziwa wiosna :P . Ale u Nas zawsze jest zimno ,bo ciągnie od Rosji .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Hmm... jak patrzy się za okno to jest bardzo wiosennie. Aczkolwiek pierwsze wyjście na dwór szybko sprowadza na ziemię. ;) Rano było -10 stopni, jedynie w słońcu dało się wytrzymać. Do tego wieje bardzo zimny wiatr. Aż łezka się w oku kręci, jak pomyślę, że jakieś dwa, może trzy lata temu o tej porze biegało się w krótkim rękawku. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...