Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naj Serv

puchy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z zadbanych serwerów Medium polecam Ci FunMT2, bardzo częste update, administracja nie olewa pisanych do nich emaili , ba nawet nagradza za pomoc wyeliminowaniu bugów + postacie są zrównoważone także pograsz czym Ci się gra wygodnie i będziesz mógł być tą postacią mocny, brak inwestowania w IS chyba że chcesz coś szybciej zrobić :)

Z serwerów Hard , Ravia.Eu - aczkolwiek mam mieszane odczucia do tego serwera gdyż wprowadzili teraz epiki i idą lekko pod kasę, ale dość przyjemnie się tam gra

Z Serwerów Easy - podobno dobrym serwerem jest Sealin (Sealian ) nie jestem pewny pisowni , znajomy tam gra i sobie chwali , natomiast drugi znajomy gra na niemieckim serwerze Hardcore Reloaded . Posiada wbudowanego BS`a także z znajomością komunikatywną niemieckiego sobie bez problemu pobonujesz, a z znajomością angielskiego pohandlujesz . Jednak nie polecam serwera dla osób dla których EASY to są cheaty , bo tam jest taki system zabezpieczeń , że nawet obejścia momentalnie wykluczą Cie z gry ... I nie ma blokad na konto tylko lecą od razu neo bany ...

Średnia ilośc graczy 3000-7000 , Rekord w wakacje ubiegłego roku 13000 graczy w godzinach szczytu .

Pozdrawiam

xGerdinus

Opublikowano

Jaki jest obecnie najlepszy prywatny serwer, chodzi że gra na nim dużo osób, ma mało bugów i ma dość duże raty?

Powiem krótko - Xenoxmt2.

ogarnięty team i wiele rzeczy, których nie posiadają inne serwery(wiem, ostatnio każdy ma coś nowego),a także duża grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...