Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zablokować YT ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są łatwe sposoby, załóż hasło i powiedz jej że jej je podasz gdy poprawi wszystkie stopnie. Rodzice nie będą mieli Ci za złe to, uwierz :0 (jeżeli są w miarę inteligentni)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zaluz blokadę rodzicielską xD w panelu sterowania tam masz i tam możesz dać określony czas gry np w minecraft lub wyłączyć całkiem możliwość gry w niego a yt zapisz do czarnej listy w firewall a jak nie pomoże to w host wpisz ip YouTube z kreska przed i już nie wejdzie na yt ;) istnieje tez taka możliwość w win7 ze wchodzisz w ustawienia programu i zmieniasz ustawienia lub jak to w przypadku minecraft wpisz w start %appdata% wejdź do folderu minecraft i bin potem znajdź plik minecraft.jar otwórz go winrarem i wykasuj jakieś pliki poczym zamknij archiwum wyłącz kompa i tyle .. Jak nie jest dobrze ogarnieta w ukrytych plikach to już nie zagra w Mc ;) liczę ze pomoglem .powodzenia

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

@UP

Pomogłeś bardzo dzięki :) Ale blokady rodzicielskiej nie założe po pokabluje starszej pokabluje i bdz musiał odblokować. Bo to pisze nie? że jest ta ochorna. A co to tego z %appdata% to nieraz robiłem, ale ona umi to upadować jakoś niewiem jak bo nie gram. A co to czarnej listy w firewall jak to dodać? A w hosts jak mam to napisać bo jest takie coś :

# Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
A jestem tak zdenerwowany że troche nie ogarniam. Możecie mi podrzucić plik z zablokowanym już yt?

. .

Opublikowano

Załóż nowe konto na kompie i daj mu prawa administratora i załóż hasło na niego i wtedy usun minecrafta . I jak bedzie go pobierac bedzie musiala znac haslo.

Opublikowano

"dostała laptopa na komunie","Tyle że to laptop mojej mamy", to kogo ten laptop jest ?

Rozmawiałeś z rodzicami? Jak nie pomogło to może powiedz wychowawczyni twojej siostry żeby porozmawiała z rodzicami jak Ciebie nie słuchają ;d.

@up
Tak samo z yt można zrobić.

Opublikowano

Po tej linijce

# localhost name resolution is handled within DNS itself.

# 127.0.0.1 localhost

# ::1 localhost

Dodaj cos takiego 192.0.0.1 YouTube.com

A potem na dole jeszcze 68.89.27.208 minecraft.net

Zapisz i resort kompa .. Jak wejdzie na minecraft.net to sie przestraszy bo to strona fake hackera ;)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Masz router w domu skoro ma laptopa. Więc stronę Youtube zablokuj na routerze z tym, że nikt na nią wtedy nie wejdzie :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Siemka. Już jestem tak wkurwiony że to napisze z nerwami. Moja 7 letnia siosta pizda dostała laptopa na komunie i teraz od 4 rano kurwa siedzi i gra a satrzy tego nie widza ... Jeszcze kurwa jej pozwalają. Ino kurwa youtubbe i wpisze se '' minecraft '' i kurwa ogląda i jeszcze szmaciara pyskuje. Podnieca sie przy tym shicie jak pojebana. A jak kurwa jej sie znudzi to minecrafta sobie gra i dre ryja wstrętnego na cały dom '' jest diaks ''. W szkole same pały, a jest w 1 klasie. 1 semestr przeszla z 1 z angielskiego, a starzy dalej tego kurwa nie widza. Wiec ja postanowilem sie zabrac do roboty i ogarniczyć jej tego minecrafta bo to syf ...Wiec 1 pytanie. JAK ZABLOKOWAC YOUTUBE. a 2 JAK USUNAC PREMAMENTIE MINECRAFTA. BO SUCZKA UMI SCIAGAC ........ daje przez miesiac limit lubie to. Bo mi serce boli jak widze jak ona to gówno ogląda

Odłącz jej internet w laptopie np. zmień hasło do routera, albo zmień ustawienia sieciowe i się nie połączy, czy wyłącz Wi-Fi.

Już widzę te histerię XDD

Opublikowano

Ehmm, na Śląsku jest tzw. Wczesna Komunia dla Dzieci od zerówki. Więc. Co do laptpa mojej mamy to tak na współe z moja Siorą.

. .

Opublikowano

Bo ona tak '' Wstaje rano o 6.30 rano, bo na 8 do szkoły. Gra do 7.40 bo do szkoły nie daleko, a potem płacze że jest już pozno i nie zdąży. A co do jedynek, ona powie rodzicom że dostała pałe z czegoś po 2 tygodniach od dostania jej.

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...