Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam rade wyzbierać 1000 skrzyń?

punko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar wyzbierać 1000 skrzyń podczas 2x szansy na LF-4. Chcę to zrobić latając na Ibocie. Jeżeli jest to wykonalne, to ile czasu mi to zajmie? Na jakiej mapie latać wtedy najlepiej i jakim sposobem? Czy warto zbierać same skrzynki lub może skrzynki + alieny?

PS. Serwer PL2, Firma EIC

Opublikowano

ja bym zbierał złote skrzynie na zeusa

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Skrzynki + alieny to szczerze nie sądze żeby ci zdołał zebrać 1000 skrzyń ale próbuj. Ja bym troche ręcznie pozbierał a potem puścił bota na reszte, kbot z tego co testowałem ostatnio (ten sam system co ibot) mi zebrał w 1h na x-4 około ~50 skrzyń.

7yo9.png

Opublikowano

Z alienami nie ma szans nazbierać nawet z botem.... Ale Bitewne(4-1/4-2/4-3)+ Ibot= w pare godzin będziesz i tych kluczy nie będziesz miał

Na bitewnych jest najwięcej kluczy. Jak był event na zeusa w 2 i pół godziny nazbierałem ręcznie 200 kluczy

Opublikowano

Mi w maju tamtego roku kbot zebrał 4k. kluczy w 24h, według mnie wykonalne.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

ja 220 skrzyn w 2 h zebralem wiec spoko dasz rade

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Niewidka, fs vega.

Odrazu jak event zacznie się zapuszczaj bota, bo tak to możesz się nie wyrobić jak od początku puścisz to spokojnie:).

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

1. Niewidka + vega + dres na osłone + full speed,full osłon w dronach

2. Ustawiasz żeby ci zbierał same skrzynie pirackie

3. Jak puścisz od 24 to ci na spokojnie powinien te 1000 kluczy uzbierać. Mi ostatnio w 10 h - 800 kluczy.

4. Mapa x-4 | x-3 - mi tam najlepiej wpadają LF4

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...