Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek z Metinem

Schevtenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kolega up ma rację lepiej zacząć od globala . widze że grasz w lola to global to jest taki west/east a privy to jakby takie pbe ;p

Opublikowano

no kolega up ma rację lepiej zacząć od globala . widze że grasz w lola to global to jest taki west/east a privy to jakby takie pbe ;p

Co Ty piszesz chłopie..? On się o Metine pytał..Nie o LoL-a, czytaj najpier temat potem spam człowieku..

Osobiście Polecam Ci globala, pograsz tam 2 tygodnie i Ci się znudzi :D. Potem na Jkaiegoś harda możesz pójść, albo odrazu zaczać od niego.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Co Ty piszesz chłopie..? On się o Metine pytał..Nie o LoL-a, czytaj najpier temat potem spam człowieku..

Osobiście Polecam Ci globala, pograsz tam 2 tygodnie i Ci się znudzi :D. Potem na Jkaiegoś harda możesz pójść, albo odrazu zaczać od niego.

co ja piesze napisał że nie wie co to priv i global to mu wytłumaczyłem na podstawie lola .....
Opublikowano

Ja polecam CI zacząć i przełknąć gorycz Globala.

Nauczysz się trochę pograć. Czytaj poradniki na MPC lub Pytaj nas w Tematach gdy nie będziesz miał o czymś pojęcia.

Będzie mozolnie,trudno lecz nabierzesz podstaw a później możesz przerzucić się na Privy i to już zależy od Cb. jaki Priv będzie dla Cb.

Opublikowano

Ja radzę zacząć od globala. Myślę, że jak na nim zaczniesz, wbijesz 30lvl i chwilkę ogarniesz sprawy z zarobkiem to pozostaniesz na nim. Dla mnie zawsze do 30lvla była męka, a potem to już luzik jak się ma eq. Poza tym na globalu jak dla mnie gra się o wiele lepiej.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Każdy Metinowiec zaczynał od Globala i Ty też zacznij.

Potem będziesz mógł porównywać inne prywatne serwery z PL'em i będziesz miał wyobrażenie na jakim serwerze najlepiej grać.

Ale szczerze to jak Ci się po 3 tygodniach nie będzie chciało na PL'u nic robić, to śmigaj na jakieś prywatne serwery ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jeśli zaczniesz na jakiś privach easy/medium to potem już nie będzie szans, że zaczniesz na globalu ;) Polecam Global, niedługo mają łączyć serwery co będzie ciekawą sprawą. Ogólnie na globalu zaczyna się grać i poznaję się podstawy Metina.

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...